Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste mulige kundeopplevelsen av våre tjenester. Ved å gå videre aksepterer du bruk av informasjonskapsler.

Personopplysningspolicy ved nyhetsbrev og markedsføring


Personopplysningspolicy ved nyhetsbrev og markedsføring

Supersaver følger personopplysningsloven (Lov om behandling av personopplysninger). Ved å kjøpe et produkt/tjeneste eller registrere deg hos oss samtykker du i at vi kan behandle informasjonen til bestemte formål.
Personopplysninger menes alle opplysninger om en person som er lagret på noen måte. Dette gjelder f.eks. navnet ditt, e-post- og postadresse, telefonnummer, faktura og kontoinformasjon, og annen informasjon som du opplyser om deg selv og familien din når du oppretter en profil, eller registrerer deg hos oss.
De opplysningene du oppgir til Supersaver på nettstedet brukes til administrasjon og til å opprettholde en høy grad av service til våre kunder. Denne informasjonen blir brukt til å levere de tjenestene du bestiller, gi deg etterspurte produkter, informere om nyheter og hendelser, sende ut nyhetsbrev, sende ut markedsføring og kampanjer eller til å gi annen informasjon som vi tror at du kan være interessert i. Informasjonen brukes også til statistikk og forbedring av innholdet på nettstedet og oppdatering av våre databaser.
Personopplysninger om kontoinformasjon i forbindelse med betaling av våre produkter/tjenester behandles bare for å gjennomføre kjøpet og vil kun bli utlevert til tredjepart dersom det er nødvendig for å gjennomføre og administrere din betaling og for å kunne belaste deg for din bestilling.

Supersaver inngår i et konsern der European Travel Interactive er morselskap. Supersaver forbeholder seg retten til fritt å behandle og videregi opplysningene innenfor konsernet. Supersaver forbeholder seg retten til fritt å overføre data til tredjeparter ved salg eller kjøp av et firma eller eiendeler, eller hvis European Travel Interactive, annet selskap i konsernet, eller eiendeler i konsernet kjøpes opp av en tredjepart og personlige informasjoner vil være en av de overførte eiendeler.

Informasjonen kan deles med våre samarbeidspartnere og andre bidragsytere som arbeider på vegne av Supersaver, f.eks. underleverandører, for å oppfylle en kontrakt mellom brukere og Supersaver.

Videre kan vi komme til å oppgi informasjonen til tredjepart for markedsføring eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse, eller hvis det kreves av lov eller ved rettskjennelse.
Personopplysninger som du har oppgitt til oss på nettstedet, og som ikke henviser til deg, f.eks. informasjon om familiemedlemmer og venner før bestilling av tjenester eller medlemskap på tjenesten "Mine Sider", lagres kun til private formål. Dette innebærer at Supersaver ikke vil bruke disse opplysningene til å kontakte de berørte personene eller på annen måte benytte seg av informasjonen.

Du er ansvarlig for at informasjonen blir oppdatert på nettstedet eller ved å kontakte Supersaver. Hvis du vil oppdatere, korrigere informasjon eller har spørsmål eller kommentarer vedrørende våre tjenester, den informasjonen vi samler inn eller dine rettigheter, kan du kontakte oss på www.Supersaver.no.

 

 

Header
Subject
Body
Footer