Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Weekendreiser til Europas hemmelige perler

Weekend i englans vackra landskap

Ta en pause fra hverdagen med en weekendreise og oppdag noen av Europas perler. Europa er utømmelig når det gjelder spennende og herlige opplevelser, fra Middelhavet i sør, der bølgene slår inn over solvarme strender, til Nordishavet med fascinerende arktisk natur. Slapp av på stranden på den vakre solkysten i Spania, lev deg inn i historien med et besøk i Roma eller opplev midnattssolen i Nord-Norge.

De korte avstandene er en stor fordel med Europa. På bare noen få timer kan du reise fra gran og furu til palmesus og alt derimellom. En weekendreise er et perfekt valg når reiselysten blir for stor og du ikke vil ofre så mange av de dyrebare feriedagene.

Gled deg til måltider sammen med gode venner i europeiske byer.

I Europa finner du noen av verdens mest trendy storbyer. Du kan besøke sagnomsuste restauranter, de heteste nattklubbene og oppdatere deg på det siste innen mote. Opplev mat, drikke og fest! Velg blant lokale spesialiteter på en enkel taverna eller besøk de mest populære restaurantene. Mange av våre største kunstnere er europeiske – opplev malerier av Picasso og Dalí i Barcelona eller se Rembrandts verk i Amsterdam. Den europeiske naturen er en opplevelse i seg selv, høye fjell og dype daler kan få hvem som helst til å miste pusten av beundring. Alpene er en drøm for alle vintersportfrelste med fantastiske skianlegg og avslappende after ski. For deg som elsker sol og bad er det mulig å låne litt av stjerneglansen fra den franske rivieraen, nyte de varme kildene på Island eller finne små, pittoreske strender i det greske øyriket.

Header
Subject
Body
Footer