Nyhetsbrev

Affiliate program


Et nettverk av samarbeidspartnere er en viktig del av Supersaver.no's forretningsvirksomhet. Vi har derfor innledet et samarbeid med TradeDoubler som vil ta seg av vårt affiliate program.

Gjør hjemmesiden din mer spennende!
En link til vår side vil gi hjemmesidene dine et bredere innhold. Hjemmesider som assosierer seg med seriøse merkenavn, vil lettere kunne skape et positivt inntrykk. Og som vi alle vet, et godt inntrykk øker sjansene for at sidene blir besøkt oftere. Dessuten, nyheter om gode hjemmesider sprer seg raskt.

Enkelt og gratis
Det koster deg ingen ting å bli en affiliate. Vi gir deg linken som du kan legge på siden din. Enklere kan det ikke bli.

Tjen penger på hjemmesiden din
Du vil motta provisjon for alle som benytter linken på din hjemmeside til å bestille billetter hos Supersaver .no. Det er ingen øvre grense for hvor mye du kan tjene. Desto flere som bestiller billetter hos Supersaver .no etter å ha fulgt linken din, desto mer tjener du.

Hvordan blir jeg en affiliate?
Hvis du allerede er medlem av TradeDoubler, benytter du bare e-postadressen og passordet ditt for å søke om å delta i Supersaver.no's affiliate program.

Hvis du ikke har benyttet TradeDoubler tidligere, klikk deg inn på www.tradedoubler.com, og registrer deg der.
${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer