Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Amsterdam - blomstrende parker, kanaler og spirende kreativitet

Amsterdam

Amsterdam er raskt blitt et av Europas mest populære turiststeder, sammen med Roma, Paris og London, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Amsterdam er en sprudlende by som syder av liv og kreativitet. Hvert år kommer over 1,5 millioner mennesker hit for å oppleve den praktfulle arkitekturen, det pulserende nattelivet med partynetter som aldri tar slutt, stilfulle restauranter, praktfulle museer og gode shoppingmuligheter.

I Amsterdam går det kanaler på kryss og tvers gjennom hele byen. Her ligger husbåtene på rekke og rad. Byen er formet som en hestesko, og det er lett å finne landemerkene og bli kjent i byen. Her finner du Rembrandt, Van Gogh, kammerorkestre og teatre. Byen er også full av blomstrende parker, og om våren er byen på det vakreste. Da står alle de vakre tulipanene som Amsterdam er så kjent for, i full blomst.

Amsterdam er også en by der toleransen er stor. Det narkotikaliberale klimaet kan nok skape reaksjoner hos besøkende som ikke er vant med denne kulturen.  Det meste av narkotikakulturen er henvist til det beryktede området "Red Light District", som du som turist kan velge å ikke besøke.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Amsterdam 1 306 NOK     16 mar. 20 mar.
Oslo Amsterdam 1 828 NOK     16 mar. 20 mar.
Oslo Amsterdam 2 104 NOK     4 mai 13 mai
Oslo Amsterdam 2 398 NOK     4 mai 13 mai

Billige fly til Amsterdam

Karta över Amsterdam

Header
Subject
Body
Footer