Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Brussel - et internasjonalt maktsentrum

Brussel

Fra å ha vært en liten, uanselig by har Brussel vokst på den internasjonale scenen, og er nå et europeisk maktsentrum. Grunnen til det er at her finner du både EUs og NATOs hovedkvarter.  Nærmere 250 000 utenlandske statsborgere arbeider og er virksomme i noen av områdene, og disse utgjør nærmere fjerdedel av byens innbyggere.

Men Brussel er ikke bare et politisk og økonomisk maktsentrum, det er også en veldig hyggelig by for vanlige besøkende. Brussels beboere er livsglade mennesker som elsker å arrangere festivaler og parader med historiske temaer. Utkledde festdeltakere forvandler torg og gater og tar oss tilbake til middelalderen eller renessansen.

I Brussel finner du også kunst av noen av de største mestrene i byens museer. Kunstnere som Bruegel, Cranach og Rubens er representert her. Brussel er også en veldig grønn by med mye vegetasjon. Her finner du mange vakre parker og grøntområder rundt om i byen. To mil fra Brussel finner du det berømte Waterloo, hvor Napoleon til slutt ble stoppet. Dette er et tegn på at det ikke er første gangen Brussel er sentrum for makten i Europa.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Brussel 1 955 NOK     14 feb. 27 feb.

Billige fly til Brussel

Karta över Brussel

Header
Subject
Body
Footer