Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Lisboa - den vakre byen på syv åser

Lisboa

På den nordre siden av bukten Mar del Palha, hvor elva Tejo renner ut i Atlanteren, ligger Lisboa vakkert til på sju åser. Lisboas eldste bydel er Alfama, med svingete labyrintiske gater nedenfor festningen Castelo de São Jorge. Baixa, som ligger vest for Alfama, er en bydel av en helt annen karakter, med ekstremt rette gater. Her ligger det store torget og trafikk-knutepunktet Rosso, hvor paradegaten Avenida da Liberdade har sitt utspring.

På grunn av det kuperte terrenget er den hyggeligste og mest originale måten å ta seg rundt i sentrum av Lisboa på ved hjelp av sporvogner, heiser eller kabelbaner.

Det herlige klimaet innbyr til et lavt tempo og lange besøk på utekafeene. Der kan du i ro og mak studere folkelivet over et glass galao (kaffe med varm melk).

Lisboa er en av Europas billigste storbyer å spise ute i, og selv om byen ikke er et gastronomisk paradis på linje med Paris, finner du mange gode restauranter her. De fleste serveringsstedene finner du i kvartalene rundt Avenida da Liberdade. Men de som er ute etter mer liv, bør i stedet velge restaurantene i Baixa, Barrio Alto eller Alfama. Spesialiteten er fisk og skalldyr.

Lisboa har lite kriminalitet, men vær forsiktig på busser, tog og ved turistattraksjoner Her bør du passe ekstra godt på vesker og verdisaker.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Lisboa 2 714 NOK     31 mar. 8 apr.
Oslo Lisboa 3 718 NOK     31 mar. 8 apr.
Oslo Lisboa 3 905 NOK     25 jun. 8 jul.
Oslo Lisboa 5 011 NOK     8 mar. 16 mar.
Oslo Lisboa 5 424 NOK     8 mar. 17 mar.
Oslo Lisboa 7 623 NOK     8 mar. 16 mar.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Lisboa 4 223 NOK     6 mar. 13 mar.

Billige fly til Lisboa

Karta över Lisboa

Header
Subject
Body
Footer