Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Wien - kunst, kultur og vakker arkitektur

Wien

Dersom du setter pris på vakker arkitektur i jugendstil og tidlig modernistisk stil, har du kommet til riktig by. Wien er en fantastisk vakker by som ofte forbindes med 1800-tallsromantikk og finkultur, wienervals, Strauss og Den spanske rideskolen. Rideskolen eksisterer ennå, og fremdeles blir det arrangert ball der wienervalsen spilles natten lang. Innbyggerne i Wien er glad i dette og svært stolte over byen sin.

En gang i tiden var Wien sete for et imperium, og dette er tydelig den dag i dag. Kunsten i Kunsthistorisches Museum og Hofburgs og Schönbrunns palass utstråler noe av Wiens fordums makt og glans.

En annen arv fra århundreskiftet som i dag er svært levende, er kafékulturen. Her går fremdeles velkledde kelnere mellom bordene og serverer. 

I kontrast til arven fra århundreskiftet byr Wien også på moderne design, trendy barer og klubber, shopping og den nyeste dansemusikken. Østerrikes hovedstad har på den ene siden en fot i historien og fortiden, men på den andre siden prøver byen å få fotfeste også i sin samtid. Hvis du vil oppdage begge sidene av byen, kan du vente deg et hektisk men spennende besøk.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Wien 542 NOK     25 feb. 28 feb.
Oslo Wien 607 NOK     25 feb. 28 feb.
Oslo Wien 1 241 NOK     27 mar. 30 mar.
Oslo Wien 1 322 NOK     24 feb. 1 mar.
Oslo Wien 1 376 NOK     15 feb. 22 feb.
Oslo Wien 1 653 NOK     1 mar. 5 mar.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Wien 1 940 NOK     30 mar. 12 apr.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Wien 1 791 NOK     15 feb. 7 mar.

Billige fly til Wien

Karta över Wien

Header
Subject
Body
Footer