Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

De vanligste spørsmålene om bagasje

Personlig eiendel

Noen flyselskaper tillater bare at du tar med deg én personlig eiendel. Det skal få plass under setet foran deg. Kontroller maks størrelse og vekt på flyselskapets nettsted.

Kun håndbagasje

Noen billetter inkluderer bare håndbagasje. Det er imidlertid vanligvis mulig å legge til innsjekket bagasje. Kontakt oss for prisinformasjon. OBS! Ikke glem å kontrollere maks størrelse og vekt på håndbagasjen på flyselskapets nettsted.

Kontroller bagasjeinformasjon direkte med flyselskapet

Av tekniske årsaker kan vi ikke mulighet til å formidle korrekt bagasjeinformasjon for hele reisen. Sjekk flyselskapets nettsted for å få vite om bagasje er inkludert. Vær oppmerksom på at du kan trenge flyselskapets bestillingsnummer og at du finner dette i reisedokumentet under fanen "mine bestillinger" på vår side.Hvor mange kolli kan jeg ta med?

Hvis det kun står 1 x 23 (1 kolli), betyr det at du kun kan sjekke inn ett kolli som kan veie maksimalt 23 kg. Står det for eksempel 30 kg, innebærer dette at du kan sjekke inn flere kolli med en totalvekt på 30 kg.

Hvordan legger jeg til, og hva koster bagasje?

Det avhenger av flyselskapet og din billettklasse. Kontakt oss, så kan vi sammen gå gjennom hvilke muligheter du har. Vi anbefaler imidlertid alltid at du kontrollerer hvilke vilkår som gjelder for håndbagasje og innsjekket bagasje på flyselskapets nettsted. Dette er fordi vi kun formidler bagasje i henhold til flyselskapets vilkår. Husk at enkelte flyselskaper legger på en avgift for bagasje.

For å gjøre det litt enklere for deg, har vi samlet flere av de største flyselskapene på en side der du kan finne informasjon om bagasje og hvilke regler som gjelder.

Header
Subject
Body
Footer