Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Lufthansa reise med barn


Lufthansa
Reise med barn
Det å reise med barn krever litt planlegging. Lufthansa anbefaler deg som har barn å fly med nattfly, spesielt hvis du reiser med mindre barn. Dette gjør at barnas soverytme ikke endres og de kan hvile under hele flyreisen.

Reise med spedbarn
På Lufthansas langdistansefly finnes det spesielle spedbarns-senger tilgjengelige for utlån uten ekstra kostnad. Disse fungerer for spedbarn opp til 6 måneder. Du bør dog være oppmerksom på at det bare finnes et begrenset antall seter i flyet som har spedbarns-senger tilgjengelige. Vær nøye med å informere på forhånd at du reiser med spedbarn når du bestiller din reise.

Lufthansas personal ombord gjør alt for at du og ditt spedbarns reise skal bli så komfortabel som mulig. Barnemat finnes med på alle fly og det finnes alltid mulighet til å varme barnematen og fylle på vannflasken. Stellebord finnes alltid om bord.

Reise med små barn
Hvis ditt barn veier mer enn 18 kg behøver ingen spesielle sikkerhetstiltak gjøres ved flyvning, bare å forsikre deg om at barnet sitter ordentlig fastspent!

På Lufthansas langdistansefly finnes masser av underholdning for ditt barn. Velg mellom morsomme tegneserier, videospill og filmer. Etter at barnet har fått sitt måltid tilbyr Lufthansa ytterligere mange artige saker for barn å leke med. Tegneblokk og kritt, dokker, puslespill, kortstokker og mange andre morosaker.

Barn som reiser alene
Over 65 000 barn reiser alene, men under Lufthansas tilsyn, hvert år. Lufthansa har personale som er spesialutdannet og gir en god service som garanterer at barn som flyr alene uten nære slektninger er i gode hender både innen og etter landing, så vel som under selve flyreisen.

Barn mellom 5 og 12 år får bare fly alene i et Lufthansa-fly hvis de har tilsyn av Lufthansa. Barn mellom 12 og 17 år kan også få spesiell tilsyn av Lufthansas personale hvis dette ønskes av foreldrene.

Ved bestilling av flybilletten er det viktig at du som forelder forklarer at ditt barn reiser alene. Når du har bestilt billetten vil du få en gul akselvæske som ditt barn skal ta på seg synlig under hele reisen. I væsken skal alle viktige reisedokument finnes tilgjengelige.

Header
Subject
Body
Footer