Nyhetsbrev

Book din reise hos Supersaver og velg mellom ett hundretalls flyselskaper


Når du booker din reise med Supersaver kan du velge å fly med ett av de hundretalls flyselskaper vi samarbeider med. Gjennom samarbeidet med verdens ledende flyselskaper og levrandører av hotell og leiebiler har vi muligheten til å tilby noen av markedets laveste priser. Når du søker flyreiser hos oss presenterer vi alltid det billigste prisalternativet først. Vi vil at du som reisende skal få velge det flyselskapet som passer best for akkurat deg.

Den enkleste måten for deg å finne ett reisemål er å søke på destinasjoner i vår søkefunksjon. Du kan også velge å søke en reise med ett spesifikt flyselskap om du har ett flyselskap du foretrekker fremfor andre.  Da kommer du bare til å få opp priser med det forvalgte flyselskapet. Når du vet hvor og med hvilket flyselskap du vil reise booker og betaler du enkelt og direkte på internett. Selvsagt er det også mulig å booke hotell og leiebil på samme enkle måte.

For at du som reisende skal være trygg på oss som reisebyrå har vi IATA-rettigheter. IATA er en internasjonal organsisasjon som setter en felles standard for reisebyråer. IATA sin målsetningen er å kvalitetssikre kompetansen hos våre ansatte samt at vi er økonomisk sterke. Takket være våre IATA-rettigheter kan du være helt trygg på at du booker din flyreise med ett reisebyrå som streber etter høy kvalitet og langsiktighet.

Nedenfor finner du ett uvalg av våre samarbeidspartnere, flyselskapene. Ønsker du å vite mer om ett flyselskap, klikk på navnet.

Header
Subject
Body
Footer