Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

SWISS reis med barn


Swiss
SWISS har ingen minimumsalder for når barn får lov til å reise, men babyer som er mindre enn sju dager gamle må ha en legeattest som bekrefter at de er i stand til å fly.
Inntil barnet fyller to år, koster billetten deres 10 % av billettprisen. Det inngår imidlertid ikke eget sete, ettersom spedbarn som regel sitter på fanget til foreldrene under flyturen. Du kan bestille et sete til samme pris som en barnebillett, og plassere barnestolen i setet. Dette gjør reisen mer behagelig for både deg og babyen din.
På langdistanseruter tilbyr SWISS babykurver til spedbarn opptil åtte måneder med en maksimal vekt på 10 kg.

Barn som reiser alene
I blant må barn reise alene. Hvis barnet ditt skal reise alene, er det viktig at dere planlegger dette sammen for å gjøre det lettere for barnet. Det finnes internasjonale regler som regulerer og garanterer at barn som reiser alene trygt skal nå frem til destinasjonen.

SWISS definerer et barn som reiser alene på to måter:
Barn i alderen 5-12 år som ikke reiser med en voksen over 15 år eller eldre.
Barn i alderen 3-5 år som reiser sammen med en person mellom 12-15 år.

Barn i alderen 12-18 år kan også få spesielt tilsyn på flyturen dersom foreldrene ønsker det
Bemerk at det ikke er mulig å bestille billetter til barn som reiser alene via nettet. Reisen kan bare bestilles av foreldre eller den den personen som skal hente barnet ved ankomst.
En voksen som følger barnet må vente på flyplassen til flyet har tatt av. Dessuten må en voksen person være på flyplassen ved ankomst for å hente barnet.

Header
Subject
Body
Footer