Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Se og gjøre i Budapest

Budapest

Turistinformasjon i Budapest: Tourinform, Distrikt V, Sütó utca 2, tlf. 1-317 98 00.

Gellértbadet, veldig vakkert, gammelt badehus hvor du kan nyte et tradisjonelt ungarsk helsebad. Få en helkroppsmassasje eller en leirinnpakning

Parlamentet
, Orszaghaz. Da parlamentet i Budapest ble bygd, ble det ikke spart på utsmykning og ornamenter. Orszaghaz er verdens største parlamentsbygning en fryd for øyet. Et besøk her er obligatorisk for alle turister. Nyt storslagenheten og se de ungarske kronjuvelene. Gå heller ikke glipp av parlamentet en kveld med måneskinn.

Kjedebroen binder sammen Buda og Pest og går som et svart bånd over Donau. Klassisk spaserstrøk. Dra hit om kvelden når byen og elven bader i lys, da er det vakrest her.

Slottsdistriktet
er så mye mer enn et slott. Spaser over Budas høyder, langs steinbelagte gater og besøk Fiskerbastionens kafé, med en fascinerende utsikt over Donau, parlamentet og det langstrakte, flate Pest.

Det ungarske vinhuset
, Szentharomsag ter 6, www.magyarborokhaza.hu. Dette er paradis for deg som elsker vin. Dra til slottsdistriktet og Matteuskirken, betal 130 kroner og klatre ned i det underjordiske. Vel nede har du muligheten til å smake på 700 av Ungarns beste viner. Du kan også kjøpe en flaske med deg hjem.

Billige fly til Budapest

Karta över Budapest

Header
Subject
Body
Footer