London - for deg som vil oppleve verden

London

London er byen som har alt. Nordmenn elsker å reise til London og føler seg alltid hjemme her. Alle som besøker London, vil gjerne tilbake mange ganger, og for dem som stadig vil oppleve noe nytt og samtidig skaffe seg kjære stamsteder, er London et både et egnet og nærliggende reisemål.

London er en ekte storby, så du gjør best i å utforske den i etapper. Første gang du er i byen, bør du finne den berømte handlegaten Oxford Street, trendy Soho med alle sine barer, klubber og restauranter, og de klassiske severdighetene som Houses of Parliament, Tower og Buckingham Palace. Markedene i Camden og Portobello Road er også verdt et besøk. Det er også museene Tate Modern og British Museum.

London er en herlig blanding av nåtid og optimistisk fremtid. Her finner du den gamle sjarmen og tradisjonene, men også den kaksete glamouren. Skyskraperne skyter opp som sopp i indre London, men drosjene ser fortsatt ut som om de kommer fra en svunnen tid.

I London finner du 250 museer, 5325 puber og barer, 344 markeder og drøyt 12 000 restauranter og kafeer. Og fremfor alt: tåken langs Themsen, fish and chips, røde dobbeltdekkere, Soho og Bond Street. London sover aldri. Klubbmusikken spilles natten lang, fotballen er hellig og pulsen fantastisk.

Karta över London

Header
Subject
Body
Footer