Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Beste flybilletpriser med KLM

Nyhetsbrev

KLM - ett av verdens eldste flyselskap


KLM
KLM ble grunnlagt i 1919 og er verdens eldste flyselskap som fortsatt trafikerer under samme navn.

KLM flyr på 6 destinasjoner i Norge, OSL Gardermoen, Sandefjord Torp, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Stavanger. Flyplassen i Amsterdam, Schiphol, er bygget med ett stort terminalbygg, dette gjør transfere via Amsterdam enkelt og smidig. Flyplassen har flere ganger blitt kåret til verdens beste flyplass i ulike internasjonale undersøkelser. Minste transfere-tid er 40 minutter for reiser innen Europa og 50 minutter for langdistanseflyvninger. Sammen med Paris-Charles de Gaulle tar Amsterdam-Schiphol hånd om store deler av Europas flytrafikk.


I 2004 slo KLM seg sammen med Air France. Sammen er disse verdens største flyselskap når man ser på omsetning, i tillegg har KLM og Air France flest markedsandeler i Europa.


Samme tilbyr disse to flyselskapene ett stort globalt nettverk og flyr til 252 destinasjoner i 106 land. KLM og Air France er det største europeiske selskapet som flyr til Asia, Midt-Østen, Afrika og Sør-Amerika. Sommern 2008 åpnet KLM nye destinasjoner som Panama City, Nantes og Linköping, de har også øket sin kapasitet til Shanghai, Osaka, Dubai og New York JFK.

Header
Subject
Body
Footer