Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Aeroflot


Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot er et russisk flyselskap, grunnlagt i 1932, med hovedsete i Moskva som i tillegg til innenriks også flyr til mange destinasjoner rundt om i verden, f.eks. Bangkok, New Delhi og Beijing.

Siden 2015 har Aeroflot en av de mest moderne flyflåtene i verden, bestående av ca. 125 fly. Selskapets ambisjon er å bli et av Europas mest fremgangsrike flyselskaper og et av de største i verden. Aeroflot er medlem av SkyTeam-alliansen.

/files/image/aeroflot-ssairline-485px.jpg - aeroflot-ssairline-485px.jpg

I 2011 kvalifiserte Aeroflot seg til den svært anerkjente "Topp-10-listen" med flyselskaper som serverer best mat om bord. Menyen på Business er spesielt eksklusiv, nesten som å være på en Michelinrestaurant på 10 000 meters høyde. Aeroflot serverer retter som er komponert av profesjonelle kokker. Siden 2010 har de i tillegg tilbudt Business-kunder på champagne fra Louis Roederer og de er kjent for sine omfattende vinlister – med rød- og hvitvin fra hele verden.

Hva med bagasjen? Hvor mye kan jeg ta med meg hvis jeg reiser med Aeroflot?

Når du reiser mer Aeroflot kan du ta med deg 2 x 32 kg innsjekket bagasje hvis du reiser Business. Reiser du på Comfort Class eller Economy Premium kan du ta med deg 2 x 23 kg. Reiser du derimot vanlig Economy, er det derimot andre regler som gjelder. Da kan du bare ta med ett kolli á 23 kg. Til India, Kina og Hanoi får du ekstra bagasjeplass – da er det alltid inkludert 2 x 23 kg bagasje på billetten! Du kan i tillegg ta med deg 10 kg håndbagasje per person.

Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med meg?

Håndbagasjen kan veie maks 10 kg og ikke være større enn 56х36х23 cm når du flyr med Aeroflot Russian Air. Unntaket er selvfølgelig Business der du kan kan bære med deg hele 15 kg.

Barn med bagasje

For barn over 12 år gjelder samme regler som for voksne, men for spedbarn er det annerledes. Har du spedbarn må du sørge for at de ikke pakker mer enn 10 kg. Dette gjelder altså innsjekket bagasje. Dimensjonen på bagasjen er i tillegg spesifisert: 115 cm totalt. Dobbeltsjekk gjerne at målene er korrekte før dere reiser til flyplassen.

Legg også merke til at disse reglene når som helst kan endres og at vi derfor anbefaler deg å besøke flyselskapets hjemmeside. Les alltid gjennom deres fullstendige vilkår og regler før du reiser.
Header
Subject
Body
Footer