Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Beste flybilletpriser med Austrian Airlines

Nyhetsbrev

Reise med barn


Austrian Airlines

Uansett om barn reiser i selskap med en voksen eller alene, er å fly en opplevelse som barn liker. Det er utrolig viktig at du planlegger godt en reise som barn skal være med på. Austrian har en sjekkliste du kan benytte deg av med tips om hvordan man kan få en bekymringsfri flyvning, uansett alder.

Når du reiser med Austrian Airlines med barn får din familie spesiell oppmerksomhet fra dere går inn på flyet til dere forlater flyplassen ved reisens slutt. Barnefamilier får alltid gå ombord i flyet før alle de andre passasjerene der dette er mulig. Ombord tilbys et stort utvalg av spill og leker for å holde de små passasjerene sysselsatte. 

Austrian Airlines har til og med et bonusprogram for barn., JetFriends. Programmet er for alle barn mellom 2-18 år og tilbyr noe som passer alle barn, uansett alder.

Reiser du med veldig små barn finnes det mulighet for å låne babykurv når du reiser interkontinentalt. Det går også bra å ta med sin egen bilstol. Austrian serverer også spesiell baby og barnemat både i økonomi og businessklasse, og barna får alltid maten først.

Header
Subject
Body
Footer