Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Los Angeles – drømmenes by

Los Angeles

Gigantbyen Los Angeles kan beskrives med tre ord: film, sol og helse. Her samles hele verdens filminteresserte med den samme drømmen om en dag å bli en verdenskjent skuespiller eller produsent. Byen forbindes med glitter og glamour, og her er det mulig å virkeliggjøre sine største drømmer. Her skinner solen året rundt, og det er aldri kaldere enn en norsk junidag. Det betyr at alle er solbrente. Det virker som helsetrenden er kommet for å bli. Overalt langs den flere mil lange kyststripen ser man joggere, syklister, folk på rulleskøyter og folk som spaserer. Når solen står opp, samles surferne på stranden for å fange de beste bølgene før jobb. 

Los Angeles er mer en region enn en by. Den rommer nemlig hele 80 mindre byer.  Hollywood er én, Santa Monica en annen, South Central en tredje. Avstandene er store, og det er nesten umulig å oppleve Los Angeles uten bil.

Mange forbinder byen kun med film og glamour, men Los Angeles også en by med rasemotsetninger, gjengbråk og store miljøproblemer.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Los Angeles 5 727 NOK     18 feb. 27 feb.

Billige fly til Los Angeles

Karta över Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer