Se og gjøre i Los Angeles

Los Angeles

Beverly Hills
Los Angeles’ kanskje mest kjente område, som du bare er nødt til å besøke. Lei en bil og kjør opp til Beverly Hills. Her kan du spasere rundt i ro og mak. Husene i dette området er en severdighet i seg selv. Arkitekturen er i mange tilfeller førsteklasses, og det er her alle kjendisene bor. Er du sugen på å se etter kjendiser, så finnes det kart langs Sunset Boulevard som forteller hvem som bor hvor.

Rodeo Drive
Beverly Hills. Dette er en av verdens mest berømte handlegater. Her handler folk med veldig mye penger. Butikker med navn Gucci, Prada og Christian Dior ligger på rekke og rad, og langs hele gaten står limousinene parkert. Det var her Julia Robert shoppet i ”Pretty Woman”. Selv om du ikke har råd til å handle noe her, så er det vel verdt ta en spasertur gjennom gaten bare for å se på folk.

Mann’s Chinese Theatre og Walk of Fame
På fortauet langs Hollywood Boulevard er det nedfelt mer enn 2000 marmorstjerner. I hver stjerne står det navnet på en kjent person fra underholdningsbransjen. Ved Walk of Fame ligger Mann’s Chinese Theatre, hvor superkjendisene også har laget hånd- eller fotavtrykk og skrevet inn sine autografer i sementen foran innangen til kinoen.

Venice og Santa Monica
Når du er i Los Angeles, er du nødt til å besøke stranden og havet. Vandre langs den rene, og velholdte stranden og se på solnedgangen. Det er romantisk og svalt, og atmosfæren er herlig. Etter solnedgang er det tid for middag på en av Santa Monicas gode restauranter.

EL Pueblo

Los Angeles eldste bydel ble grunnlagt i 1781. En liten by midt i storbyen og et byhistorisk monument. Gå langs Olvera Street, spis churros, en spansk-meksikansk variant av donuts, og du får en smak av det flerkulturelle Los Angeles.

Turistinformasjon: Janes House Square, 6541 Hollywood Blvd., Hollywood, tlf. 213-689 88 22, eller 239 S Beverly Dr., Beverly Hills.

Karta över Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer