Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Miami - drømmen om palmer, hav og penger

Miami

Rundt hele Miami er det et teppe av glitter og glamour, drømmen om palmer, hav og penger. Dette er en del av det som er Miami. Den andre delen er at byen er en multikulturell smeltedigel med en sterk påvirkning fra Karibia, Cuba, Haiti og Jamaica. Denne spennende, fargesterke byen ligger i Floridas hjerte. Som et rutenett følger Miami sjøen og storslagne Miami Beach.

Allerede på 50-tallet kjøpte filmstjerner og moteikoner sommerhus i Miami, og
da kultserien Miami Vice kom på 1980-tallet, havnet byen på verdenskartet for godt. Det som lokket allerede på 50-tallet, er det samme som lokker turistene i dag, uansett om du er rik eller fattig: det blågrønne havet, partylivet, de vaiende palmene i den milde brisen og en herlig lang strand som har plass til det meste.

Den nedre delen av Miami Beach kalles for South Beach og er også den mest populære. Her finner du de beste shoppingmulighetene, de heteste nattklubbene og de beste restaurantene. South Beach er også et av verdens beste steder dersom du ønsker å se art deco-arkitektur fra 30-tallet. I art deco-distriktet finner du hundrevis av bygninger som til sammen skaper en veldig spesiell atmosfære. De fleste bygningene er hoteller.

Billige fly til Miami

Karta över Miami

Header
Subject
Body
Footer