Reise rundt i Miami

Miami

Miami er en stor by, men allikevel ganske enkel å finne frem og komme seg rundt i. Akkurat som Los Angeles så er ikke Miami egnet til å spasere i. Byen er lagt opp til at man skal bruke bil. Men hvis har du planlagt at du først og fremst skal holde deg i nærheten av South Beach, så fungerer det utmerket å spasere. Et annet alternativ er å ta seg rundt i området rundt stranden med sykkel. Sykler kan du leie på et par steder langs South Beach, for eksempel hos Miami Beach Bicycle Center, 601 5th Street, http://bikemiamibeach.com.

Byen kollektivtrafikk består av noe som heter Metrobus. Dessverre fungerer ikke dette systemet optimalt, og du må ofte stå lenge og vente på bussen.

Her finner du kart over bussforbindelsene www.miamidade.gov/transit.

Metrorail kalles de togene som trafikkerer Miami. En linje går fra Hialeah gjennom Downtown Miami og sørover til Kendall/Dadeland. Men heller ikke Metrorail fungerer optimalt.

For kart over Miamis Metrorail, klikk her. >>

Vil du oppleve byen til fulle bør du gjøre dette med bil. Det gir deg en betydelig større frihet, og du kan komme deg rundt dit du vil. Bestill leiebil hos oss på Supersaver.no.

Karta över Miami

Header
Subject
Body
Footer