Shopping i Miami

Miami

Bloomingdale’s
Stor amerikansk butikkjede som har det meste for både menn og kvinner. Bloomingdale’s finner du både i kjøpesentret The Falls og i Aventura Mall. Begge ligger et stykke utenfor byen. The Falls ligger ved 8778 South West 136th Street, ved S Dixie Highway, sør i Miami, og Aventura Mall ved 19501 Biscayne Boulevard i Aventura.

Barneys New York-Co-Op
, 832 Collins Avenue, ved 8th Street, i South Beach. Kleskjede med butikker i andre byer i USA, blant annet New York. Seven Jeans og Marc by Marc Jacobs er noen av klesmerkene de selger. Relativt dyrt.

Lincoln Road Mall, er et varehus som fikk et kraftig ansiktsløft i 1997. Her finner du mange av de største kleskjedene, slik som for eksempel The Gap. Lincoln Road krysser Collins Avenue og Washington Avenue.

Bal Harbour Shops, 9700 Collins Avenue, ved 96th Street i Bal Harbour, Luksuriøst kjøpsenter i Bal Harbour. For deg som elsker merker som Chanel, Gucci, Prada og Dior. www.balharbourshops.com.

Club Monaco
, 624 Collins Avenue, ved 6th Street, i South Beach. Her finner du klær som er inspirert av de dyreste merkenes kolleksjoner, men til priser som alle har råd til. Club Monaco er vel verdt et besøk. www.clubmonaco.com

Kenneth Cole, 190 8th Street, ved Collins Avenue i South Beach. To etasjer fylt med designersko, -vesker og -klær.

Outletshopping
Outlet-butikkene selger som oftest forrige sesongs klær og de klærne som ikke bestod den endelige kvalitetskontrollen. Men feilene pleier være så små at du ikke legger merke til dem. Sawgrass Mills er Floridas største ”outlet” og også et av Floridas mest populære turistmål. Sawgrass Mills ligger på 12801 West Sunrise Boulevard, i Broward County, www.sawgrassmills.com.

Karta över Miami

Header
Subject
Body
Footer