Paris - byen for livsnyteren

Paris

Paris er en by for livsnytere, gourmeter og romantikere. Vin og god mat på en pittoresk restaurant, en kveldspromenade hånd i hånd med din elskede over en av Seinens mange broer. Kanskje den eldste av dem alle, Pont Neuf.  Til høyre kan du se Eiffeltårnets kjente silhuett, og til venstre imponerer Notre Dames mektige fasade. Like bortenfor finner du den unike bokhandelen Shakespeare & Co, hvor storheter som Ernest Hemingway og James Joyce har vanket. 

Paris er historie, forfattere, kunstnere og opphetede kafédiskusjoner. Paris er også en sydende og multikulturell verdensmetropol med ni millioner innbyggere. Her finner du både fremtid og fortid. Paris lever opp til ryktet som en selvskreven by for kulturromantikere. Mulighetene for å gå i kjente forfatteres og kunstneres fotspor er store. Her levde og arbeidet storheter som Pablo Picasso, James Joyce og August Strindberg.

Paris er en verdensby, med alle problemene dette medfører. Se derfor opp for lommetjuver ved severdigheter, markeder og på metroen.

Paris, broenes by, er en by det er lett å bli forelsket i.

Karta över Paris

Header
Subject
Body
Footer