Barer og nattklubber i Stockholm

Stockholm

UnderBara Bar
Östgötagatan 33. T-bane: Medborgarplatsen. Tlf. 08-669 58 55. Trivelig bar i et gammelt fotostudio og tidligere kino i hjertet av Södermalm. Her blant tykke tepper og skinnsalonger er det lunt og hjemmekoselig. UnderBara Bar har ofte gjeste-DJ-er, liveartister og klubbkvelder. Åpent til kl. 01.

Metro
Götgatan 93 T-bane: Skanstull. Tunge, røde gardiner, blankpolert bardisk i stål og dype skinnsofaer. Metro er kanskje Södermalms triveligste bar, uten noen som helst antydning til snobberi. To barer og en restaurantdel. Billig øl dersom du kommer tidlig. Frem til kl. 20 koster en stor sterk 29 kr. Åpent til kl. 01 på hverdager og kl. 02 i helgene.

Sturecompagniet

Sturegatan 4. T-bane: Östermalmstorg. www.sturecompagniet.se. Stockholms vakreste nattklubblokaler? Ja, trolig. Nattklubben ligger i det som tidligere var Sturebadet og er opprinnelig fra 1800-tallet. Sturecompagniet har holdt det gående i 16 år, og populariteten har gått i bølger. Akkurat nå er den på topp. Ved midnatt fredag og lørdag møter man en kompakt vegg i døren av mennesker som vil inn. Åpent til kl. 03.

Café Opera
Operahuset, Karl XIIs torg. T-bane: Kungsträdgården. www.cafeopera.se. Klassikeren i Kungsträdgården har hengt med siden 1980. Det vakre lokalet er fra 1895. Åpent til kl. 03.

Södra Teatern

Mosebacke Torg 1-3. T-bane: Slussen. www.sodrateatern.com. Ulike klubber på ulike kvelder med ulike former for verdensmusikk.

Kvarnen
Tjärhovsgatan 4, www.kvarnen.com. Berømt ølhall ved Medborgarplatsen. Åpent til kl. 03.

Karta över Stockholm

Header
Subject
Body
Footer