Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Zûrich – den vesle byen som er blitt en internasjonal storhet

Zurich

Sveits’ største by er så mye mer enn et skatteparadis. Zürich er også verdens fjerde største finans- og handelssentrum. Byen har et industriområde og en vakker middelaldersk bykjerne. Zürich er også en utrolig ren by. Så ren at sveitsiske myndigheter har kunngjort at vannet i den krystallklare Zürichsjøen, som får vann fra alpeelven Limmat, trygt kan drikkes.

De siste årene har den vesle byen blomstret opp, og er i dag en by med internasjonal storbyfølelse. På vestkanten har det vokst frem hippe og trendy strøk med kunst, populærkultur og et pulserende natteliv.

Øst for gamlebyen ligger bohemske Niederdorf, som er stappfull av koselige kafeer og barer og har et yrende byliv. Glem heller ikke å besøke kunstgalleriet Kunsthaus. Spaser til Grossmünster, som var en viktig kirke i middelalderen, og se på tvillingtårnene og den utrolig vakre fasaden. Husk også å bestille bord på den svært populære restauranten Blinde Kud, hvor du spiser i nesten stummende mørke og serveres av blinde servitører.

Zürich har relativt lite kriminalitet, og det er trygt å gå ut om natten. Men pass på lommer og vesker der det er mye folk. Ha alltid med deg pass, siden sveitisk politi har rett til å spørre etter legitimasjon.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Zurich 1 595 NOK     25 mar. 27 mar.
Oslo Zurich 1 877 NOK     25 mar. 27 mar.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Zurich 3 722 NOK     25 feb. 5 mar.

Billige fly til Zurich

Karta över Zurich

Header
Subject
Body
Footer