Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Barer og nattklubber i Zürich

Zurich

En livlig klubbkultur er nå i ferd med å blomstre opp i Zürich, særlig i Niederdorf. I industriområdet nordvest for Langstrasse finner du en rekker klubber som flytter rundt, og du finner dem ved å holde utkikke etter flygeblad og plakater. Her finner du også en velutviklet livescene som fokuserer på jazz og rock. Dersom du har mer sansen for opera, ballett og klassisk musikk, så er Zürich virkelig byen for deg. Her er det bare å velge og vrake i det kulturelle tilbudet.

Tonhalle
Claridenstrasse 7. Konserthall med et imponerende program med klassiske konserter utført av sveitsiske orkestre eller innbudte ensembler.

Kaufleuten
Pelikanstrasse 18. Stor houseklubb som tiltrekker seg designere, musikere og andre trendy mennesker som liker å gå ut. Wall Street Journal har rangert Kaufleuten som et av verdens beste partysteder. Vegg i vegg ligger baren med samme navn. Her er det pent antrekk som gjelder.

Rohstofflager

Ligger i krysset Duttweilerstrasse/Pfingstweidstrasse. Her får du en salig blanding av liveband og DJ-er. Se www.rohstofflager.ch for å finne ut hva som foregår akkurat nå.

Oepfelchammer
Rindermarkt 12. Ølet i det lille rommet ovenpå tiltrekker seg mange av Zürichs innbyggere, og her er det ofte trangt. Koselig bar med detaljer i gammelt tømmer i en 200 år gammel bygning.

Moods
Hardstrasse, i nærheten av Schiffbau. Moods regnes som Zürich beste jazzklubb, med mange internasjonale artister og restaurant like ved.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Zurich 4 809 NOK     24 feb. 2 mar.

Billige fly til Zurich

Karta över Zurich

Header
Subject
Body
Footer