Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Se og gjøre i Zürich

Zurich

Kunsthaus ligger ved torget Heimplatz. Dette er Sveits’ beste kunstgalleri, med både en permanent utstilling og flere omreisende. Her kan du se verk av Rembrandt, Matisse, Warhol, Picasso og Monet. Her finner du også den største Munch-samlingen utenfor Skandinavia. Inngang: 10 franc, gratis på onsdager.

Båttur

Ved å ta en båttur får du oppleve byen på en helt annen måte. En av de beste korte båtturene går langs Limmat-Schiff. Du hopper på ved Landesmuseum, og turen tar rundt en time. Dette er en vakker tur opp langs Limmat, gjennom Zürichs bykjerne og tilbake igjen. Tilgjengelig fra april til oktober, pris 3,80 franc.

Grossmünster
Zürichs viktigste og mektigste kirke kan dateres tilbake til 800-tallet og gjør inntrykk på de fleste. Bygningen har overlevd branner og restaurasjoner og byr på en svimlende utsikt over byen. Gå opp de 187 trappetrinnene til du når toppen av det søndre tvillingtårnet, og hold godt fast i kameraet. Inngang: 2 franc

Café Schober
Napfgasse 4. Gammeldags tesalong og konditori med stort utvalg av småkaker og andre søtsaker. Prøv den herlige varme sjokoladen. Den er helt himmelsk.

Paradeplatz
Torg som puster penger og kan by på byens beste utkikkspunkt dersom du liker å kikke på folk. Ingen andre steder finner du så mange forsikringsselskaper, banker og merkebutikker på et så lite område. Kjøp deg en kopp kaffe og se på det yrende folkelivet.

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Zurich 2 319 NOK     14 okt. 18 okt.
Oslo Zurich 2 636 NOK     8 okt. 11 okt.
Oslo Zurich 2 790 NOK     14 okt. 18 okt.
Oslo Zurich 3 064 NOK     8 okt. 11 okt.
Oslo Zurich 3 307 NOK     7 okt. 15 okt.
Oslo Zurich 3 307 NOK     7 okt. 11 okt.

Billige fly til Zurich

Karta över Zurich

Header
Subject
Body
Footer