Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Barcelona - fornøyelse, arkitektur og lidenskap

Barcelona

Barcelona er en av Europas heteste kultur- og fornøyelsesbyer, og også et av nordmenns absolutte favorittreisemål. Her blandes Gaudis halsbrekkende arkitektur med katalanske tradisjoner og et pulserende ungt fornøyelsesliv. Barcelona er motpolenes by. Den europeiske toppfotballen og den rungende technoen fra nattklubbene veves sammen med finkultur og kunstmuseer. Barcelona er en by for alle sanser.

I dag er Barcelona en fordomsfri og gullkantet fremtidsby med sterk økonomi. Nærheten til stranden og havet gjør Barcelona til en veldig spesiell storby. Her kan du shoppe og gå på museer om dagen, og når byen tar siesta på ettermiddagen, gjør du som mange andre og begir deg til stranden som ligger midt i byen. Her kan du bade og slappe av til det blir kveld og det er tid for å utforske byens restauranter, barer og nattklubber. For den som vil hvile og komme seg bort fra storbyen, kan dra til Costa Dorada med sine kilometerlange sandstrender rett sør for Barcelona.

Byens mest kjente gate er La Rambla, et hektisk turiststrøk fylt med opptog og underholdning. Også paradegaten Passeig de Gracia er det vel verd å ta en titt inn i. Her er noen av modernismens mest populære bygninger, signert av blant annet den velberømte arkitekten Antoni Gaudí. Han er ellers best kjent for den uferdige, men helt fantastiske katedralen La Sagrada Familia, som må oppleves under et besøk i byen. Det finnes også tjuver og lommetjuver i Barcelona. La Rambla og turistkvartalene er spesielt utsatte områder, så vær oppmerksom og pass godt på kamera, lommebøker og verdisaker.

Barcelona er rødvin og tapas, festivaler og inspirerende kunst. Byen er fargesprakende, pulserende og lidenskapelig. Velkommen til Barcelona.

SAS og Norwegian flyr direkte til Barcelona, flytiden er estimert til ca 3,5 timer.

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Barcelona 417 NOK     8 mai 13 mai
Oslo Barcelona 567 NOK     11 mar. 18 mar.
Oslo Barcelona 709 NOK     1 mar. 6 mar.
Oslo Barcelona 749 NOK     8 mai 14 mai
Oslo Barcelona 756 NOK     23 mar. 28 mar.
Oslo Barcelona 806 NOK     29 mar. 2 apr.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Barcelona 1 552 NOK     8 feb. 11 feb.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Barcelona 2 816 NOK     5 apr. 10 apr.

Billige fly til Barcelona

Karta över Barcelona

Header
Subject
Body
Footer