Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Shopping i Barcelona

Barcelona

Barcelona er en moteby av rang, og her finner du et enorm utvalg. Alt det nyeste innen mote og design er representert her.

Motegate nummer en for øyeblikket er C/Avinyo. Unge, lokale krefter leverer nyskapende kreasjoner og plagg. Mer velkjente, internasjonale merker på Avda, Diagonal, Passeig de Gràcia och C/Portaferrissa.

Zara
Portal del Angel 32-34. Supersuksessen og H&M-konkurrenten Zara finner du selvsagt en rekke steder i Barcelona. Klær for han og henne, kopiert fra velkjente designeres kolleksjoner.

Mango
Paseo de Gracia 8-10. Ikke riktig like stor og fremgangsrik som Zara, men likevel en suksess. Kjeden har nå butikker i en rekke byer i Norge. Flere butikker i Barcelona. Den største finner du på adressen over.

Jean Pierre Bua
Avda Diagonal 469. Byens tempel, med klær av Yamamoto, Gaultier, Miyake. Westwood, Miró og andra.

Loft Avignon
C/Avinyo 22, Barri Gotic, Klær som passer til glitter og sprudlende champagne. Vivienne Westwood, Gaultier og sko designet av Guardiani. Klær for både menn og kvinner. Åpent man.-lør. 10.30–14.30 og 16.30–20.30.

Antonio miro
C/Consell de Cent 349, Eixample, Toni Miro, Katalonias skinnende motestjerne med egen butikk. Redningen neste gang du er bedt på Nobelmiddag. Vindusshopping eller med lommebok som
holder til skreddersydd.

El born
I området rundt kirken Santa Maria del Mar ligger designerbutikkene tett. Bruk noen kroner ekstra, så er du sikker på at ingen andre har samme antrekk som deg.

Passeig de gràcia
Hele gaten er som en eneste lang Catwalk der Chanel og Armani kjemper med jeansgigantene Diesel og Replay om plassen.

Els Encants (el. Mercat de Bellcaire)
c/Dos de Maig, corner Plaça de la Glories, c/Cartagena, Eixample, www.encantsbcn.com. Loppemarked hvor man kan finne det meste. Åpent mandag, onsdag, fredag og lørdag. Åpnes offisielt på ettermiddagen, men mange boder åpner tidligere.

Escribá Pastisseries
Gran Via de les Corts Catalanes 546, www.escriba.es. Dette konditoriet er en lokal berømthet, velkjent for sine kaker og bakverk.

Art Escudellers
c/Escudellers 23-25. En enorm butikk som selger keramikk fra hele Spania.
Camper. c/Muntaner 248, c/Valéncia 249, Avda Pau Casals 5 og Bd Rosa Pedralbes. Spanias mest elegante og prisgunstige skokjede.

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Barcelona 565 NOK     10 mar. 17 mar.
Oslo Barcelona 567 NOK     11 mar. 18 mar.
Oslo Barcelona 577 NOK     25 mar. 28 mar.
Oslo Barcelona 586 NOK     24 mar. 28 mar.
Oslo Barcelona 749 NOK     8 mai 14 mai
Oslo Barcelona 756 NOK     23 mar. 28 mar.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Barcelona 1 552 NOK     8 feb. 11 feb.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Barcelona 2 428 NOK     4 apr. 10 apr.

Billige fly til Barcelona

Karta över Barcelona

Header
Subject
Body
Footer