Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Barer og nattklubber i Helsinki

Helsinki

Ateljee bar, Yrjönkatu 26. Baren med den absolutt beste utsikten over Helsinki. Øverst i tårnet på Sokos Hotel Torni ligger denne lille, enkle baren Ta en øl her og se solens siste stråler kjærtegne byen. Om sommeren kan du nyte drinken din på uteplassen. For å komme til baren må du gå inn på hotellet, ta heisen opp, og til slutt trappene den siste biten. Baren er stort sett alltid full. Åpent til 01.30 fredag og lørdag, søndag til 23.30 og hverdager til 00.30.

Spårakoff
Er du sugen på sightseeing og en kald øl samtidig? Spårakoff, den røde trikken, går gjennom byen om sommeren (mai-august) og koster 8 euro for en voksen og halve prisen for barn (under 12 år). Går tirsdag til lørdag fra jernbanestasjonen hver hele time mellom kl 14 og kl 20. Det går også an å hoppe på ved Operahuset og torget.

Molly Malones, Kaisaniemenkatu 1 b, irsk pub. Hver kveld er det levende musikk med bra trøkk både på scenen og i baren. Bandet og pubgjestene bestemmer når kvelden er slutt. www.mollymalones.fi.

Helsinki Club, Kluuvikatu 8. Populært dansested med fult trøkk på lørdager. Relativt ungt publikum. Åpent til 04. Her finner du også en separat bar som stenger klokken 02, og som har et litt annet publikum.

Tavastia Club, Urho Kekkosen Katu 4-6. Helsinki’ fremste rockeklubb. Hovedvekten er på alternativ rock. Her finner du også en restaurant. www.tavastiaklub.fi
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Helsinki 1 239 NOK     10 feb. 12 feb.
Oslo Helsinki 1 250 NOK     10 feb. 12 feb.
Oslo Helsinki 1 462 NOK     18 mai 21 mai
Oslo Helsinki 2 055 NOK     18 mai 21 mai

Billige fly til Helsinki

Karta över Helsinki

Header
Subject
Body
Footer