Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Restauranter i København

København

Kokekunsten i København spriker i alle retninger. Her pendler det mellom høyt og lavt, fett og magert, dyrt og billig. Det klassiske ostesmørbrødet med sylteagurk og majones vil du nok støte på, så vel som smørrebrød og rødpølse. Falafel er den beste nattmaten etter en helaften på byen, og det danske ølet flommer friskt.

I København finner du også mange luksusrestauranter av høyeste kvalitet. Her finner du også en mengde restauranter som er influert fra både det franske og italienske kjøkkenet. Hele seks av Københavns restauranter har minst én stjerne i Michelinguiden.

Café Sorgenfri, Brolæggerstræde 8. Brunt, koselig og så dansk som det kan få blitt. Dette er en av Københavns eldste restauranter. Prisnivå: middels.

Noma, Strandgade 93, www.noma.dk. Prisbelønnet restaurant i et gammelt lagerhus ved vannet i Christianshavn. Crossover med vekt på ulike nordiske råvarer som moskusokse. En opplevelse! Prisnivå: dyrt.

Kobenhavner Caféen, Badstuestræde 10. Dansk mat og avslappet stemning. Snapsen serveres i helflasker på bordet. Her er det ikke uvanlig at noen setter seg ved pianoet og synger danske slagere. Prisnivå: middels.

Spiseloppen, Bådmandsstræde 43. I utkanten av Christiania, www.spiseloppen.dk. Stor matsal med tregulv, store bord og med en spesielt personlig service. Prisnivå: middels.

Nörrebro Bryghus, Ryesgade 3, www.noerrebrobryghus.dk. Mat i salig blanding fra blant annet Italia, Frankrike og Danmark. Ligger i et gammelt fabrikklokale som nå er bryggeri og restaurant. Restauranten serverer lunsj, brunsj og middag. Prisnivå: middels.

Sticks´n´Sushi, Istedgade 62, www.sushi.dk. Kjede med kvalitets-sushi som du finner flere steder i byen. En av Vesterbros mest populære restauranter. Du kan ikke bestille bord.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo København 1 139 NOK     16 mai 19 mai
Oslo København 1 286 NOK     16 mai 19 mai
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger København 1 440 NOK     5 mai 7 mai
Stavanger København 2 808 NOK     5 mai 7 mai

Billige fly til København

Karta över København

Header
Subject
Body
Footer