Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Nice – 300 dager med sol ved ”Englenes bukt”

Nice

Rivieraens hovedstad heter Nice. Dette er Frankrikes femte største by, og her finner du flere gallerier, hoteller og museer enn noen andre steder i Frankrike bortsett fra i hovedstaden Paris. Nice er en vakker og sjenerøs by som er ung i sjelen og fremdeles kan kunsten å trollbinde de besøkende. Her lokker et intenst uteliv, rik kultur, utsøkt kokekunst, herlig klima og aldeles spesiell atmosfære som man med glede oppsøker igjen og igjen. I Nice kan du bade midt i sentrum, vandre i gamlebyens svingete smug, kikke på luksusyachtene i havnen og besøke fargerike markeder.

Her ruller Middelhavets bølger innover stranden ved den vakre og myteomspunne strandpromenaden Promenade des Anglais. Her kan du spasere langsomt og se solen gå ned over ”Englenes bukt”. Nice har over 300 soldager i året, hvilket gjør byen til et perfekt ferieparadis året rundt. Her smaker maten av olivenolje og ferske sitroner. Vinen er sval, og du kan koble av i grønne parker eller ta en pust i bakken i en av de mange kafeene. Kjenn duftene og vibrasjonene fra restauranter og barer. Kvelden er ung, og natten er lang.

I Nice er man svært opptatt av å bevare sin historiske arv. Gamle bygninger tas vare på, og de okerfargede veggene rengjøres ofte og konserveres. Her lykkes man i å forene skjønnheten fra en svunnet tid med blomstrende turistindustri.

Byen er også kjent for å være vertskap for et stort antall internasjonale arrangementer innen kultur og sport. For den som søker den franske rivieraens utsøkte tilbud kombinert med storby og hav, er Nice utvilsomt det beste reisemålet. Mange velstående mennesker liker å feriere i Nice og andre deler av den franske rivieraen. Dette gjør at lommetjuver trekker hit, så pass godt på vesker og lommer.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Nice 1 166 NOK     18 mai 21 mai
Oslo Nice 1 375 NOK     23 feb. 2 mar.
Oslo Nice 1 486 NOK     14 apr. 17 apr.
Oslo Nice 1 724 NOK     10 mai 16 mai
Oslo Nice 2 296 NOK     10 mai 16 mai
Oslo Nice 2 683 NOK     27 apr. 30 apr.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Nice 754 NOK     13 mai 27 mai
Bergen Nice 2 694 NOK     13 mai 27 mai
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Nice 1 673 NOK     10 mai 14 mai

Billige fly til Nice

Karta över Nice

Header
Subject
Body
Footer