Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Shopping i Nice

Nice

De fleste butikkene har åpent man.-lør. kl. 10.00-19.00. Noen butikker stenger i et par timer ved lunsjtider. I gamlebyen er det vanlig at butikkene er stengt både søndager og mandager.

Avenue Jean Médecin
Den store handlegaten med kjøpesentre, varehus og mange mindre butikker. Uvalget er enormt.

Avenue de Suède, Rue Paradis og Avenue de Verdun
De tre gatene danner et triangel med eksklusive merkebutikker som Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Cartier, Armani, Kenzo og Max Mara. I gågatene omkring er det mange småbutikker hvor du kan handle til en betydelig billigere penge.

Eurodif

Frankrikes svar på H&M. Lave priser, bredt utvalgt for hele familien. Grei kvalitet og ganske trendy. Eurodif har nærmere 100 butikker over hele Frankrike.

Vieux Nice
I gamlebyen finner du de morsomste og mest unike butikkene i byen. Delikatessebutikker, snodige butikker, suvenir- og bruktbutikker.

Galeries Lafayette
Det tradisjonsrike Paris-varehusets største filial utenfor hovedstaden. I fem etasjer selges klær av høy kvalitet, aksessoarer, skjønnhetsartikler, husholdningsvarer, mat, vin og mye annet. 6 Avenue Jean Médecin, www.galerieslafayette.com.

Nice Étoile
Gigantisk kjøpesenter som ligger sentralt til. Moderne og smakfullt i fire etasjer med drøyt 80 butikker, eksklusive og enkle. Her selges det meste fra
cd-er og bøker til klær og møbler. 30 Avenue Jean Médecin.

Cap 3000

Et kjøpesenter som er enda større enn Nice Étoile. Det største langs den franske rivieraen, med store labyrinter av veldrevne butikker, ikke minst sko- og klesbutikker. Cap 3000 ligger utenfor Nice, i nærheten av flyplassen. For å komme deg til senteret kan du ta buss med busselskapet Rapides Côte d’Azurs linje 200 mellom Nice og Cannes (går fra bussterminalen Gare Routière ved Promenade du Paillon). Bussen stopper ved kjøpesenteret.

Cours Saleya
Et fantastisk blomstermarked som er åpent fra tirsdag til søndag. Smak på glasert eller kandisert frukt, som er en lokal spesialitet. På mandager er det loppemarked her.

Moustache

Butikk med urban mote for menn. De har også en avdeling for damer. Rimelige priser. 17 Avenue Jean Médecin.

Cave de la Buffa
49 rue de la Buffa. Byens beste vinsmaking i en tradisjonell vinkjeller.

Colle sur Loup
En gate full av antikvitetsbutikker.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Nice 1 716 NOK     3 okt. 10 okt.
Oslo Nice 3 098 NOK     3 okt. 10 okt.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Nice 3 504 NOK     5 okt. 11 okt.

Billige fly til Nice

Karta över Nice

Header
Subject
Body
Footer