Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Se og gjøre i Nice

Nice

Turistkontoret ligger ved togstasjonen på Avenue Thiers, tlf. 04-93 87 07 07, www.nicetourisme.biz

Cours Saleya
Dette fargesprakende markedstorget i gamlebyen er omgitt av barer og restauranter, og er med rette en av de store turistattraksjonene i Nice. På dagtid lokker blomstermarkedet, og om kvelden yrer folkelivet.

Strandpromenaden Promenade des Anglais
Langs den vakre og livlige strandpromenaden går det en jevn strøm av joggere, syklister, foreldre med barnevogner, backpackere, stressede helgeturister, pensjonister, forelskede par, og selvsagt pent antrukne verdensvante kvinner og menn. Hvis du vil betrakte alt dette, kan du gjøre dette fra en av de blå stolene som er utplassert her og der langs strandpromenaden.

Cathédrale Orthodoxe Russe Saint Nicolas
Den største russiske religiøse bygningen utenfor selve Russland. Innviet i 1912. Med sine imponerende kupler er den et eksotisk innslag i bybildet. Kirken er vakkert utsmykket med utskjæringer, fresker og ikoner. Hvis du skal besøke kirken, må du være sømmelig kledd. Shorts og trøyer uten ermer er forbudt.

Palais Lascaris
I hjertet av gamlebyen ligger dette vesle palasset fra 1600-tallet. Det fungerte som privatbolig for rike familier frem til den franske revolusjonen. I første etasje er det et godt bevart apotek fra 1738. En mektig marmortrapp leder opp til andre etasje. Her er det elegante møbler og kunstverk.

Musée Matisse
164 Avenue des Arènes de Cimiez, www.musee-matisse-nice.org. Henri Matisse var glad i Nice, og mange av hans verk er utstilt i dette museet.

Parc Floral Phoenix
Veksthuset i parken sies å være Europas største med 1500 planter i sju ulike typer klima.

Kystveien fra Cap Martin til Monte Carlo.
Vakker spasertur langs kysten. Turen tar tre timer.

Billige fly til Nice

Karta över Nice

Header
Subject
Body
Footer