Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Roma - kjenn historiens sus

Roma

Roma har alt du trenger for en fantastisk storbyferie. Å komme til denne byen er som å reise tilbake i tiden. Her er det en herlig blanding av gammelt og nytt. Roma er fylt til randen av historie. Her finner du Colosseum, over 400 kirker, paven, kardinaler og en keiserlig historie. Alt dette blandes med et herlig hverdagsliv, vakre palasser og fontener. Med vidunderlig mat og verdensberømt vin. Med avslappede mennesker og trottoarer i hopetall. Velkommen til Roma, den evige by.

I Roma vrimler det av historiske severdigheter. Det beste med Roma er at byen er såpass liten at du kan oppleve alle de store severdighetene til fots. Men å forsøke å besøke alle de historiske stedene og bygningene kan nesten være umulig å rekke i løpet av ett besøk. Men det fins noen obligatoriske steder som førstegangsbesøkende i Roma må oppleve. Dette gjelder Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Vatikanstaten, Peterskirken og Michelangelos malerier i Det sixtinske kapell.

Roma er ikke bare historie, det er også nåtid. I byen kjemper de historiske kulturskattene om plassen med moderne motehus, spennende restauranter og trendy barer. Her har du alt du kan ønske deg når det gjelder shopping, uteliv og god mat. For å få mest mulig ut av besøket i Roma anbefaler vi at du setter opp en plan for hva du vil se og gjøre. Du kan også kaste en slant i fontenen Fontana di Trevi før du forlater byen. Da vet du at du kommer tilbake.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Roma 1 599 NOK     15 apr. 28 apr.
Oslo Roma 1 673 NOK     15 apr. 28 apr.
Oslo Roma 2 506 NOK     15 mai 19 mai
Oslo Roma 2 826 NOK     6 apr. 11 apr.
Oslo Roma 2 871 NOK     6 apr. 11 apr.
Oslo Roma 2 889 NOK     18 mai 25 mai
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Roma 2 616 NOK     9 apr. 12 apr.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Roma 3 779 NOK     24 feb. 1 mar.
Stavanger Roma 4 121 NOK     13 apr. 16 apr.

Billige fly til Roma

Karta över Roma

Header
Subject
Body
Footer