Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Reise rundt i Roma

Roma

Roma er en by med relativt liten bykjerne. Dette gjør at den er ypperlig å oppleve til fots. Hvis du vil ta deg lengre turer, kan du reise med sporvogn, buss, t-bane eller tog. Lokaltrafikken i Roma heter ATAC. Billettene gjelder på all lokaltrafikk uansett om det er COTRAL, MetRO eller Trambus som står for driften. Husk å kjøpe billett før du går om bord. Billetter kan kjøpes i ATAC-automater og aviskiosker. Billettene er gyldige i 75 minutter. Du kan også kjøpe dagskort. Da kan du reise ubegrenset på alle kommunale transportmidler. CIS er et ukekort som gjelder på buss og t-bane, inkl. linjene til Ostia. Dette ukekortet koster ca. 13 euro.

T-bane
Romas t-bane består av to linjer, linje A og B, som møtes under sentralstasjonen Termini. Linje A går fra Battistini via Repubblica og Vittorio E til Anagnina. Linje B starter i Rebibbia i nord og går via Tiburtina, Colosseo og Circo.
Massimo til Laurentina i sør.

For kart over Miamis Metrorail, klikk her. >>

Sporvogner
Sporvognene kjører først og fremst til forstedene. Hvis du skal reise fra Largo Argentina til Trastevere, er Linje 8 bra.

Taxi
Når du reiser med taxi i Roma, må du ta de hvitmalte drosjene som kjører med taksameter. Taksameteret skal alltid stå på null når reisen begynner. Byen er inndelt i to soner med to ulike takster for drosjereiser. Tariff 1 gjelder for reiser innenfor ringveien Grand Raccordo Anulare. Utenfor ringveien gjelder tariff 2, som er betydelig høyere. Unngå å kjøre svarte drosjer!

Taxi Cooperativa Samarcanda, www.samarcanda.it. Cosmos Radio Taxi, tlf. 06-881 77.

Leiebil
Hvis du vil ha friheten til å reise rundt i Roma og kanskje besøke andre steder i Italia, anbefaler vi at du leier en bil. Aldersgrensen for å leie bil i Italia er 21 år, og hos enkelte firmaer 23 år. Du kan også bestille leiebil hos supersaver.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Roma 762 NOK     13 mar. 20 mar.
Oslo Roma 782 NOK     17 mai 21 mai
Oslo Roma 1 083 NOK     20 feb. 23 feb.
Oslo Roma 1 138 NOK     10 feb. 13 feb.
Oslo Roma 1 296 NOK     4 mai 7 mai
Oslo Roma 1 867 NOK     30 apr. 4 mai
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Roma 1 220 NOK     25 mar. 29 mar.
Bergen Roma 1 277 NOK     6 feb. 11 feb.
Bergen Roma 1 326 NOK     3 feb. 9 feb.

Billige fly til Roma

Karta över Roma

Header
Subject
Body
Footer