Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

#1 Beste reiseblogg 2012

Travel blog awards

Vinner i kategorien Beste reiseblogg:
Dindrommereise.no

Hva betyr det for dere at bloggen er blitt utnevnt til Beste Reiseblogg?
Det er så stas!! Vi håper dette kan føre til at enda flere får glede av bloggen og reisene våre. Det er flott at det blir satt fokus på reiseblogger også, så det ikke bare er blogger om mat og mote folk blir eksponert for. Vi gjør dette fordi vi synes det er utrolig morsomt å skrive om reise, og håper reiselysten smitter over på våre lesere!

Hvorfor begynte du å blogge og hva var det som fikk deg til å velge å skrive om nettopp reiser?
Vi har vært reisefrelste så lenge vi kan huske, og etter mange reiser og noen år boende i utlandet ønsket vi å ha en ventil for reiseopplevelsene våre. Våre nærmeste fikk kanskje nok av reispratet etter hvert J Vi så også at under planlegging av våre reiser var det begrenset med inspirerende, norske reisetips på nett, og mye av det vi fant var kjøpt og betalt informasjon fra reisearrangører. Derfor ønsket vi å hjelpe andre reisende med våre erfaringer, bilder og tips.

Hva er det som driver deg når du skriver? Hva er det morsomste med å blogge om reiser?
Det morsomste er at vi nærmest gjenopplever dagen når vi skriver om den. Ofte sitter vi på kvelden og ser gjennom bildene, blank i blikket, og tenker «dæven, så gøy det egentlig var! Dette burde flere få oppleve». Det driver oss å tenke på at andre kan få en like fantastisk opplevelse fordi vi har inspirert dem. Like fullt er det viktig for oss å fortelle om opplevelser vi var mindre fornøyd med, så folk kan ta det med i betraktning når de planlegger sin reise.

Har du tips til andre som vil starte en reiseblogg?
Brenner du for å reise så kast deg ut i det! Du trenger ikke ha vært verden rundt, men kan være en drømmer – andres dagdrømmer kan være minst like inspirerende som en detaljert reiseskildring. Man trenger heller ikke være en verdensmester i å skrive – man kan fortelle en fantastisk reisehistorie gjennom bilder. Vi elsker å lese andres reiseskildringer og håper det kommer flere på banen.

Hva er fremtidsplanene for bloggen?
Vi har mange spennende reiseplaner for tiden som kommer, og håper selvsagt at enda flere følger reisene våre gjennom bloggen. Mellom avreiser tar vi gjerne vår egen oppfordring og forteller dere mer også om dagdrømmene våre. Vi jobber i tillegg med flere kommende reiseguider på nett, som www.dinnewyorkreise.no , som vi håper våre lesere vil sette pris på!
Reisedilla er en konstant sykdom i huset vårt, så vi håper den kan komme noen til gode gjennom reisesidene våre.

Hvordan skal du feire seieren?
Enkelt svar: Først med en kokosnøtt på Rawa i Malaysia og deretter en «sling» i Singapore da vi for tiden befinner oss i Asia… igjen…

Og til slutt - har du et morsomt minne som du vil fortelle om?
Det er fryktelig vanskelig å velge. Mat og folk gjør alltid et veldig stort inntrykk på oss, men kultur- og språkforskjeller kan jo gjøre reisen ekstra underholdende… vi fikk en noe pinlig opplevelse en gang da kinesisk kunnskapene ikke strakk til, kreativiteten og tegnekunnskapene ble hentet frem, og en etterlysning av mine to mannlige venner ble til en noe pinlig, misforstått roomservicebestilling… som fort ble avbestilt J


 


Header
Subject
Body
Footer