Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Travel blog awards

Travel Blog Awards 2012

Til årets Travel Blog Awards »

Vinnerne er kåret!

Her kommer det vi alle har ventet på − vinnerne av Supersavers Travel Blog Awards.

Vi på Supersavers vil takke alle som har deltatt både med nomineringer og stemmer. En stor takk til alle dere bloggere som gjør en fantastisk jobb med å skrive og fotografere – dere både inspirerer og imponerer!

Travel Blog Awards er avgjort for denne gang, men hold øynene åpne, det kan komme en ny mulighet til å delta i konkurransen neste år! Klikk på respektive kategori for å lese mer om vinneren og se det endelige resultatet.

Besøk også gjerne våre bestillingssider på Supersaver.no:

Billige fly
Flyreiser
Hotell 

 

 

Hvordan kårer vi de beste bloggene i Travel Blog Awards?

Nomineringen til Travel Blog Awards foregikk i to uker fram til og med 23. april 2013. Da fikk det norske folk nominere sine favorittblogger i forskjellige kategorier. Etter dette ble de fem bloggene i hver kategori som hadde fått flest nominasjoner, og i tillegg oppfylte juryens kriterier, presentert for avstemning i finalen. Avstemningen foregikk fra 26. april til 13. mai. Vinnerne presenteres 21. mai 2013.

Les mer om nomineringsprosedyren og juryens kriterier!

 

Er ikke din kategori med denne gangen? Ikke fortvil - vi på Supersaver liker reiseblogger og vil gjerne fremheve alle dyktige skribenter ute i blogosfæren. Neste gang vi arrangerer Travel Blog Awards vil vi vurdere flere kategorier. Hold utkikk etter neste mulighet til å nominere og bli nominert!

Nominer din favortittreiseblogg til Travel Blog Awards. Supersavers Travel Blog Awards er en årlig kåring der vi sammen med leserne nominerer og stemmer frem årets beste blogger i forskjellige kategorier!


Se alle nominerte blogger til Travel Blog Awards her »

Har du spørsmål angående Travel Blog Awards?
Send en e-post til event@supersaver.no

 

 

 

 

Header
Subject
Body
Footer