Barer og nattklubber i Madrid

Madrid

For innbyggerne i Madrid er barene viktige for det sosiale livet. Her har forfattere, opposisjonelle og journalister siden tidenes morgen treftes for å diskutere alt mellom himmel og jord. I dag er utelivet i Madrid mer levende enn noen gang. Liker du at det er tett mellom barene, kan du besøke kvartalene rundt Santa Ana-torget. Her fester både turister og lokalbefolkningen.

Gula Gula
Gran Vía 1, www.gulagula.net. Syngende serveringspersonale iført minimale skinnshorts eller utkledd som dragqueens. Maten er grei, men hit går du først og fremst for stemningen og barens skyld.

Bar Cock
Calle Reina 16, Metro: Gran Via. Engelsk pubstil, her i form av rød plysj, trepanel og skinnlenestoler. Suksessen er sikret, og i helgene pleier det å være fult her.

Palacio de Gaviria

Calle Arenal 9. Metro: Opera eller Sol, www.palaciogaviria.com. Techno og house blant greske guder, takmalerier og søyler. På hverdagene er musikken mindre elektronisk, og du det spilles både salsa og marengo.

Las Carboneras
Plaza del Conde de Miranda 1, Los Austrias. Et flamencosted med talentfulle dansere og god stemning om kveldene. Du kan godt bare ta en drink ved baren, men spiser du middag slipper du inngangsavgiften på 20 euro.

Casa Patas
Calle Cañizares 10, Lavapiés,  www.casapatas.com. Flamencoshow flere ganger i uken. Her opptrer ofte dyktige dansere og sangere. I tillegg er tapasbaren velassortert.


Chocolatería de San Ginés

Pasadizo de San Ginés 11, ved Plaza Mayor. Etter en lang natt i Madrid kan man gjøre som innbyggerne i Madrid: innta en frokost på en bar i form av churros y choloate, en kopp varm sjokolade og fritert brød.

Karta över Madrid

Header
Subject
Body
Footer