Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Shopping i Madrid

Madrid

Hvis du har et middels budsjett, er det best å handle på Calle Preciados og Calle Carmen. Her finner du mange av de internasjonale kleskjedene som Zara og El Corte Inglés, men også mindre butikker.

Butikkene rundt Plaza Mayor er mer moderne og eksentriske. Her finner du designerbutikker og suvenirbutikker. Rundt Salamanca er butikkene mer elegante og luksuriøse. På Calle Serrano finner du mye eksklusiv designmote.

Centro Comercial la Vaguada
Avenida Monforte de Lemos 36, Barrio del Pilar, Madrids største kjøpesenter med 350 butikker. Ligger en stykke utenfor Madrid, men du kommer deg lett hit med metroen. Stasjonen heter Barrio del Pilar.

El Rastro, Calle Ribera de Curtidores
Metro: La Latina, Embajadores. Enormt søndagsmarked, som er en 500 år gammel tradisjon i Madrid. Akkurat slik det skal være på et marked: Her får det meste plass, alt fra antikviteter til billige t-skjorter. Hovedgaten er Calle Ribera de Curtidores og Calle de los Embajadores.

ABC Serrano
Calle Serrano 61 & Paseo de la Castellana 64, Salamanca. Metro: Rubén Darío. Et eksklusivt kjøpesenter i 5 etasjer med mote, sport, håndverk og smykker.

Lavinia
Calle José Ortega y Gasset 16, Salamanca, www.lavinia.es. Det sies at dette er den største vinforretningen i Europa. Forretningen består av to etasjer fylt med vin. De ansatte er kunnskapsrike  og snakker flere språk.

El Corte Inglés

Calle Preciados 3. Stor varehuskjede med klær, mat, foto- og elektrobutikker.

Patrimonio Comunal Olivarero
Calle Mejía Laquerica 1, Chueca. Metro: Alonso Martinez. En olivenoljespesialist som har et veldig bredt utvalg av spansk olivenolje, også flere egne sorter.

Museo del Jamón

Carrera de San Jerónimo 6, Huertes & Santa Ana. Metro: Sol. Skinker, oster og pølser henger på kroker eller ligger på hyllene i et gammeldags barmiljø. Til tross for navnet er Museo del Jamón ikke noe museum, men en bar/foretning som har spesialisert seg på skinke. Prøv gjerne jamón serrano, den salte lufttørkende spanske skinken.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Madrid 1 494 NOK     20 apr. 23 apr.
Oslo Madrid 2 305 NOK     20 apr. 23 apr.
Oslo Madrid 4 632 NOK     18 feb. 26 feb.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Madrid 3 163 NOK     25 mai 1 jun.

Billige fly til Madrid

Karta över Madrid

Header
Subject
Body
Footer