Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Restauranter i Praha

Praha

Country Life, Melantrichova 15, Stare Mesto. En restaurant som er veldig uvanlig til Tsjekkia å være. Dette er nemlig en helt pølse- og ølfri restaurant. I stedet er den veldig utsjekkisk grønn med friske salater og grønnsaker og sunn jus. Prisnivå: billig.

U Houbare
, Dukelskych Hrdinu 30. Hvis du drar over elven til Holesovice, finner du trivelige ølstuer og mange gode tsjekkiske restauranter til en billig penge. U Houbare er en av dem. Prisnivå: billig.

U Kalicha, Na Bojisti 12-14. Denne restauranten er litt av en turistfelle, men er likevel verdt et besøk takket være den fantastiske Pilsner Urquell på fat, schnitzler, potetpannekaker og rullader. Prisnivå: middels. www.ukalicha.cz

Pivovarsky Dum, Lipova 15, Prag 2. Tsjekkisk husmannskost på sitt beste! Her har de også et like fortreffelig mikrobryggeri. Nyt en skinkestek med knödel og surkål og skyll ned middagen med valnøttsnaps. Prisnivå: middels.

Hanavsky pavilón, Letenské sady 173. Velrenommert kro med litt dyrere mat. Fra terrassen har du perfekt utsikt over Vltava-broen. Prisnivå: dyrt.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Praha 2 702 NOK     25 mai 29 mai
Oslo Praha 3 547 NOK     25 mai 29 mai

Billige fly til Praha

Karta över Praha

Header
Subject
Body
Footer