Beste Asiablogg

Asia lokker oss nordmenn til mengder av reiser hvert år, og det er både storbyer og kritthvite strender som trekker oss østover! Blant alle herlige Asiablogger er det sikkert en som har gjort ekstra inntrykk på deg, kanskje du til og med har en egen blogg som forteller om livet i øst eller ferieturene hvert år?


 

Beste Asiablogg

Bodil Eiterstraum – Livet i Thailand


Hva betyr det for dere at bloggen er blitt utnevnt til beste Asiablogg?

- Jeg er veldig smigret, og veldig glad. I tillegg betyr det at jeg kan reise litt ekstra mens jeg er her, og med tanke på hvor mye av Thailand jeg ikke enda har sett så føler jeg at jeg trenger det.

Hvorfor begynte du å blogge og hva var det som fikk deg til å velge å skrive om nettopp Asia?

- Selve bloggen har jeg hatt ganske lenge, men begynte ikke å blogge regelmessig før jeg fikk vite at jeg skulle på utveksling til Thailand. Da bestemmte jeg meg for at jeg skulle oppdatere bloggen så godt som mulig for å kunne ta vare på minnene, og slik at folk der hjemme kunne følge med.

Hva er det som driver deg når du skriver? Hva er morsomst med å blogge om Asia?

- Det at besta leser bloggen. Jeg liker tanken på at familie og venner der hjemme kan få se hvordan jeg har det, at jeg har det bra og opplever masse spennende. Det er vell stort sett det som gir meg glede i å dokumentere oppholdet mitt her.

Har du tips til andre som vil starte en Asiablogg?

- Ta masse bilder, Asia er verdens vakreste motiv.

Hva er fremtidsplanene for bloggen? Hvordan skal du feire seieren?

- Nå som skoleåret kommer mot en slutt vil det helt klart bli mer blogging om det å resie, da jeg har planlagt å få sett så mye av Thailand før jeg drar hjem igjen. En "seier" vil da selfølgelig bli feiret med å kjøpe en flybilett eller to.

Og til slutt - har du et morsomt minne du vil fortelle om?

- Men det er så mange.. Kan fortelle at min kjære vertsmor puttet jordbær syltetøy på risengrynsgrøten jeg hadde lagd til henne her om dagen. Det var ganske fornøyelig for min del. Er det noen som gjør det i Norge?


Besøk bloggen: https://bdil.blogg.no/

 

 

Avstemningsresultatet i finalen

Header
Subject
Body
Footer