Beste fotoblogg

Vi leter etter bloggeren som alltid er ivrig og beredt med kameraet for å forevige ferieturene og presentere fantastiske bilder for leserne sine! Låter dette som bloggen du elsker å besøke?


 

Beste Fotoblogg

Ingeborg Lindseth – Hamaca Reiseblogg


Hva betyr det for dere at bloggen er blitt utnevnt til beste fotoblogg?

Det er veldig stas, siden hovedfokuset på Hamacareise nettopp er foto og reise. Det gir meg en ekstra motivasjon til å fortsette bloggingen!

Hvorfor begynte du å blogge og hva var det som fikk deg til å velge å skrive om nettopp reiser?

Min første reiseblogg startet jeg da jeg skulle backpacke for første gang for seks år siden. Den var mest for at venner og familie skulle kunne følge med på hva vi opplevde på turen. Etter det har det blitt flere reiser og reiseblogger, så til slutt bestemte jeg meg for å lage en skikkelig reiseblogg. En som også kunne være til nytte for andre reiseglade, samt døyve min egen reisefeber mellom reisene mine. Det ble til Hamaca Reiseblogg!

Hva er det som driver deg når du skriver? Hva er morsomst med å blogge om reiser?

Min bloggmotivasjon handler både om å vise andre at verden er så mye mindre skummel enn det man tror, at innleggene kan glede andre reiseglade og at jeg selv kan få samlet mine to hovedinteresser på et sted. Jeg liker spesielt godt å blogge om merkelige plasser og morsomme mennesker jeg møter på reisene mine.

Har du tips til andre som vil starte en fotoreiseblogg?

Er du både glad i å fotografere og å reise sånn som meg, så er blogging en veldig god måte å dele opplevelsene dine på! Vi ser alle hvor mye bilder har å si når vi søker etter inspirasjon til reiser, så temaene foto og reise er en god kombinasjon. Noe jeg synes er viktig på en fotoreiseblogg er at layouten skal vise reisebildene så stort som mulig. Jeg ser så mange reiseblogger der bildene er knøttsmå, og da blir jeg gjerne ikke nysgjerrig på å lese teksten heller.

Hva er fremtidsplanene for bloggen?

Drømmen er å kunne leve av reiseblogging og å lage reisereportasjer til magasiner. De kortsiktige planene for Hamacareise er å reise så mye som mulig - foreløpig har jeg planer om å reise til Nepal, Marokko og Indonesia før sommeren. Ellers vil jeg gjerne lage flere informative guider og flere bildeserier fra steder jeg har vært.

Hvordan skal du feire seieren?

Jeg reiser til Nepal den 26. feb, så denne turen er en fin måte å feire på!

Og til slutt - har du et morsomt minne du vil fortelle om?

Da jeg skulle til India for første gang, greide jeg å sette meg på feil gate på Frankfurt flyplass, til Delhi istedenfor Bangalore! Og da jeg først oppdaget feilen og løp bort til riktig gate, hadde gangen inn til flyet blitt fjernet selv om flyet fortsatt sto der. Jeg prøvde febrilsk å fortelle skrankefolkene at dette var mitt fly, men det hjalp ingenting.. flyet gikk uten meg! Jeg måtte vente et døgn på neste fly, og fortelle min kollega som ventet i Bangalore at jeg ble et døgn forsinket fordi jeg hadde greid å minste flyet!! Det hele føltes som et skikkelig mareritt, eller en filmscene fra en amerikansk komedie! Etter dette sjekker jeg alltid gatenummeret NØYE før avgang! 

 

Avstemningsresultatet i finalen

Header
Subject
Body
Footer