Beste blogg om å bo og leve i utlandet

Hvert år er det mange nordmenn som velger å "si opp" livet i Norge og flytte utenlands. Alle får ta del av nye opplevelser og inntrykk. Hvem synes du forteller best om hverdagslivet i et annet land?  


 

Beste Blogg om å bo og leve i utlandet

May-Liss Vangol – Maliva´s Verden


Hva betyr det for dere at bloggen er blitt utnevnt til beste blogg om å leve og bo i utlandet?

Det resulterer i at enda flere vil bli kjent med bloggen min, noe som også gjør det mulig for meg å oppdatere den oftere med reisebrev fra Sør Frankrike.

Hvorfor begynte du å blogge og hva var det som fikk deg til å velge å skrive om nettopp om å leve og bo i utlandet?

Jeg startet som interiørblogger for ca. 6 år siden, da var allerede visjonen med bloggen at den en dag skulle handle om Det gode liv i Frankrike. "Det begynte med en tanke som ble til en drøm, og drømmen ble en virkelighet". Derfor har de siste 2 årene handlet om livet vårt i et fremmed land. Noe som har vist seg å tiltrekke mange nye lesere til bloggen min. (Ps! viktig å informere om at vi flyttet tilbake i Norge sist høst pga skolegang for vår yngste datter, men ettersom det blir en del pendling mellom Norge og Frankrike fortsetter jeg mine reisebrev fra Frankrike)

Hva er det som driver deg når du skriver?

For meg er bloggen som en dagbok, hvor jeg samler opp bilder og opplevelser. Hva er morsomst med å blogge om reiser? At så mange tusen setter pris på å ta del av mine reiseopplevelser. Dette har også medført til mange nye bekjentskaper, samt hundrevis av nye turister som vil feriere i nettopp mitt område av Frankrike.

Har du tips til andre som vil starte en blogg om hvordan det er å leve og bo i utlandet?

Det kan virkelig anbefales, en ting er å ha en blogg for sine egen del, men det å kunne formidle sine opplevelser til så mange andre....er både givende og inspirerende.

Hva er fremtidsplanene for bloggen?

Den vil fortsette å handle om; Det gode liv i Frankrike og Norge.

Hvordan skal du feire seieren?

Den vil komme bloggen tilgode i form av reisebrev fra Frankrike.

Og til slutt - har du et morsomt minne du vil fortelle om?

Det må vel bli et møte med et franske ektepar (som ble gode venner av oss) over en kopp kaffe på strandpromenaden. De kunne ikke et ord engelsk, jeg hadde akkurat startet på språkkurs i fransk og mannen min som er egentlig flink til å holde samtalen i gang, kunne ikke et eneste ord fransk. Der satt vi og stammet og stotret fram "lyder" mens vi gestikulerte oss i mellom. Tingene vi ønsket å prate om endte i latter og fortvilese over ikke å forstå eller bli forstått. Denne "samtalen" tok 1 1/2 time..og vi ler fortsatt av den.......

 

Avstemningsresultatet i finalen

Header
Subject
Body
Footer