Nomineringsprosedyre

Nomineringen er åpen for alle i perioden 20. januar til 4. februar 2014.

Deretter kommer Supersavers' jury til å utse et antall finalister i hver kategori blant bloggene som har fått flest nominasjoner og oppfyller juryens kriterier på en tilfredsstillende måte. Finalistene presenteres 10. februar 2014 på nominasjonssiden for finaleavstemning.

Avstemningen åpnes i forbindelse med at bloggfinalistene blir presentert, og er åpen i perioden 10. februar 2014 til 23. februar 2014.

Vinnerne i samtlige kategorier presenteres på nominasjonssiden, på Supersavers Facebookside, i pressemeldinger og i nyhetsbrev.

Juryens bedømmelse

Juryen skal ta hensyn til følgende når de bedømmer de nominerte bidragene:

Bloggen må

• være reiserelatert
• ha en forbindelse med Norge
• være inspirerende
• være informativ
• gi mersmak
• holde god språklig kvalitet
• være personlig
• gi visualisering av reiseopplevelsen
• oppdateres kontinuerlig

Juryen kan komme til å flytte nominerte bidrag til en annen, mer passende kategori enn det bidraget er nominert til. Juryens beslutning kan ikke overprøves.

Kriterier

Beste reiseblogg

Hvilken av alle reiseblogger inspirerer mest, hvem får oss til å lengte etter fri eller har de beste tipsene til årets ferietur? Vi leter etter bloggeren som beskriver reisemål så levende at tastaturer gløder og får leseren til å drømme seg bort til både nære og fjerne strøk.

Beste USA-blogg

Det store landet i vest er mange nordmenns drømmereisemål. Det er mange som har oppdaget landet og mange nordmenn har flyttet dit. Vi leter etter en vinner blant alle de fine bloggene som forteller om alt det fantastiske man kan finne på i dette landet, noen som skiller seg ut.

Beste Asiablogg

Asia lokker oss nordmenn til mengder av reiser hvert år, og noen blir til og med så bitt av basillen at de pakker kofferten for godt og emigrerer! Blant alle herlige Asiablogger leter vi etter den som på en spesielt inspirerende og ærlig måte forteller om reisene til Asia eller livet i Asia.

Beste fotoblogg

Vi leter etter bloggeren som alltid er ivrig og beredt med kameraet for å forevige ferieturene og presentere fantastiske bilder for leserne sine!

Beste blogg om å bo og leve i utlandet

Hvert år er det mange nordmenn som velger å "si opp" livet i Norge og flytte utenlands. Alle får ta del av nye opplevelser og inntrykk. Vi leter etter bloggeren som forteller om hvordan det er å flytte fra Norge og oppdage et annet land. En som deler med seg av alle spennende utfordringer, inspirerer og kanskje lokker andre til å ta det store steget.

Header
Subject
Body
Footer