Barer og nattklubber i Bangkok

Bangkok

I Khao San Road og tverrgatene finner du flere barer hvor du kan nyte en kald øl mens du skuer ut over folkemylderet.

Water Bar
107/3 Th Rangnam, tlf.02-642 76 99. Når du besøker Thailand, er du nødt til å prøve den lokale whiskyen Mekhong. I denne thaibaren blandes whisky med cola, kullsyreholdig vann og is med respekt.

Bed Supperclub
26 Sukhumvit Soi 11 (skytrain til Nana), tlf.02-651 35 37, www.bedsupperclub.com. Bangkoks mest futuristiske bar. Du betaler for innholdet i drinkene, men like mye for opplevelsen av innredningen, som er en slags krysning mellom romskip, solarium og et stort kjølerom. Bed Supperclub er en mer trendig og stilfull bar som passer dårlig for deg som vil kjenne pulsen av Bangkoks gateliv iført sandaler og lin.

Moon Bar (Vertigo)
21/100 South Sathon Road, (skytrain til Lumpini). Moon Bar (Vertigo) ligger på taket av Banyan Tree, i 61.etasje. Utsikten herfra er helt uslåelig.

Absolute Bangkok
23/51 Zone F, Royal City Avenue, i enden på Thanon Petchaburi, tlf.02-203 06 69.Baren består av tre etasjer og er en av de beste og mest trendy barene for dem som vil drikke drinker og samtidig ha muligheten til å danse. Absolute Bangkok ligger litt nordøst for Sukhumvit.

Q Bar
34 Sukhumvit, Soi 11, tlf.02-252 32 74. Veldig trendy, mørkt og med et superprofesjonelt personale. En reinkarnasjon av en berømt klubb i Saigon med samme navn, selv om det føles som om miljøet er hentet fra New York. Det er hit verdenskjendisene drar når de er på besøk i Bangkok, så hold øynene åpne. I helgene koster inngangen 500 baht. To drinker er inkludert i prisen.

Club
På høyre side av Khao San Road , tlf.02-629 10 10. Hit går de yngre thailenderne, men få vestlige, selv om det ligger midt i Khao San Road. Musikken er blandet, alt fra de siste hitene til populær thaimusikk. Flere etasjer.

Karta över Bangkok

Header
Subject
Body
Footer