Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Se og gjøre i Bangkok

Bangkok

Turistkontoret finner du på 1600 Thanon New Petchaburi, tlf.02-250 55 00.

Bangkoks nasjonalmuseum er et av Sør-Asias største museer med over tusen objekter. Her får du et godt innblikk i Thailands historie, kunst og kultur.

En tur til vakre Grand Palace og Wat Phra Kaew, det store palasset og smaragdbuddhaens tempel i Ratanakosin, er obligatorisk ved en reise til Bangkok. Smaragdbuddhaen er hugget ut av ett stykke jade og er den høyest aktede i hele Thailand. Her finner du også mange fantastiske bygninger, templer, palass, pagoder og mytologiske figurer.

Wat Po er Bangkoks eldste tempel. Her finner du den hvilende buddhaen, som er hele 46 meter lang og 15 meter høy. Et annet tempel som er verdt et besøk, og som gjør seg best i solnedgang, er Wat Arun. For å komme hit tar du ferja fra Tha Thien, og nyter så det rolige tempoet i tempelhagen. En oase i byen.

En klassiker i Bangkok er det flytende markedet, ved Damnoen Saduak ca.10 mil fra Bangkok. Markedet er best om morgenen. Da kommer kvinner med stråhatter hit i båter fulle av grønnsaker og frukt.

En båttur på elven Chao Phraya er en billig og morsom fornøyelse. Reis med Chao Phraya Express nordover til Tha Phibun Songkhram (Nonthaburi). Båtturen byr på fin utsikt over byen og livet på elva, og vel fremme i Nonthaburi kan man gjøre mange morsomme kupp på det lokale markedet.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Bangkok 7 107 NOK     9 mar. 17 mar.
Oslo Bangkok 7 812 NOK     9 mar. 17 mar.
Oslo Bangkok 9 289 NOK     22 feb. 10 mar.
Oslo Bangkok 10 065 NOK     15 jan. 12 feb.
Oslo Bangkok 11 059 NOK     4 jan. 21 jan.
Oslo Bangkok 11 308 NOK     17 feb. 3 mar.

Billige fly til Bangkok

Karta över Bangkok

Header
Subject
Body
Footer