Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Bydeler og områder i Bangkok

Bangkok

Bangkok har ingen definert bykjerne, men er et lappeteppe av flere ulike bydeler. Den store elven Chao phraya deler Bangkok i to ulike deler. På den østsiden ligger hoveddelen av Bangkok, Krung thep, der de fleste av alle severdighetene, butikkene, hotellene og restaurantene ligger. På vestsiden ligger Thounburi med mer beskjedne boligområder, båtkanaler og det berømte ”morgengryets tempel”, Wat Arun.

Ratnakosin er det kulturelle senteret i Bangkok. Her finnes det kongelige palassområdet med Wat Phra Kaeos glitrende tempeltak og gullspir. Her sitter den ærverdige Smaragdbuddhaen på sin gullpidestall. Ratnakosin ligger mellom elven Chao Phraya og de store turistkvartalene Banglamphu / Khao San Road.

Banglamphu / Khao San Road, er Bangkoks største turistkvartal. Det er først og fremst de yngre backpackerne som har holder til her. Her kryr det at billighoteller, reisebyråer, barer, billige restauranter og butikker fulle av krimskrams. Dette passer for deg som vil bo veldig billig og også føle deg litt som hjemme. Dette området har imidlertid hatt problemer med tyverier, så vær oppmerksom.

Chinatown. Når du befinner deg i Chinatown, er det ingen tvil om at du befinner deg i Asia. Det her er det gamle Bangkok, med skadede husfasader, labyrinter av smale smug, fargerike markeder og gateboder som selger mat og frukt. Hele dette området representerer hverdagen slik den utspiller seg i Thailands hovedstad. Chinatown er et bra område å bo i om du vil slippe unna den verste trafikken og være nær elven. Her finnes en del mindre hoteller, samt femstjerneshotellet Royal Orchid Sheraton.

Silom Road
er en av Bangkoks største butikkgater, og her finner du kjøpesentre, restauranter, ambassader og hoteller. Silom Road ligger sør i Bangkok og strekker seg til Lumphini Park i øst. Skytrain-stasjonen er Sala Daeng.

Siam Square er Bangkoks finansielle hjerte. Når du befinner deg på Siam Square, er det som om du befinner seg i hvilket som helst vestlig land. Her finner du skyskraperne, et utall kjøpesentre og varehus, World Trade Center, McDonalds og Starbucks. Butikkområdet når du fra fire ulike skytrain-stasjoner: National Stadium, Central Station, Ratchadamri og Chit Lom.


Sukhumvit Road
er Bangkoks milelange paradegate. Den fasjonable og fremtidsrettede Sukhumvit Road er i vekst og huser alt du kan ønske deg. Skyskrapere, gigantiske kjøpesentre, glass, betong og mye underholdning i form av klubber, barer, restauranter og hoteller. I sidegatene finner du velstående boligområder.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Bangkok 5 142 NOK     10 mai 1 jun.
Oslo Bangkok 6 234 NOK     2 jun. 25 jun.
Oslo Bangkok 6 571 NOK     3 mar. 17 mar.
Oslo Bangkok 8 529 NOK     10 mar. 27 mar.
Oslo Bangkok 8 756 NOK     27 mar. 12 apr.
Oslo Bangkok 8 812 NOK     19 mar. 11 jun.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Bangkok 9 967 NOK     1 mar. 29 mar.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Bangkok 11 024 NOK     9 feb. 22 feb.

Billige fly til Bangkok

Karta över Bangkok

Header
Subject
Body
Footer