Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Beste flybilletpriser med SAS

Nyhetsbrev

Reise rundt i Bangkok

Bangkok

Både Bangkoks skytrain og t-banen er svært moderne og raske transportmidler der du ferdes i behagelige omgivelser med aircondition. Du slipper byens småhysteriske gatetrafikk. En annen optimal måte å ferdes gjennom Bangkok på er med båt på elven.

Det sies at Bangkok har verdens mest intense trafikk, og denne kan det være godt å unngå, selv om buss også er et rimelig transportmiddel. Det finnes flere moderne busser med aircondition, som ikke er overfylt av mennesker. Taxi er også et veldig billig framkomstmiddel, men velg kun drosjer med taksameter, og unngå rushtrafikken som mellom kl. 07 og 10 og kl. 15 og 20.

Når det er tett trafikk, går det oftest kjappest å reise med Bangkoks mest berømte fremkomstmiddel, den trehjulte motorsykkeltaxien tuk-tuk. Dette er imidlertid også det dyreste alternativet, samt at du må puste inn masse eksos ved å reise på denne måten.   

”Hua lamphong” betyr ”stor høyttaler” på thai og er et veldig dekkende navn på Bangkoks sentralstasjon. Dette er et myldrende sted fullt av tog og reisende. Sentralstasjonen ligger nær elven, Chinatown og Wat Tramit.

Klikk her for kart over Bangkoks t-banesystem > >
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Bangkok 7 107 NOK     9 mar. 17 mar.
Oslo Bangkok 7 812 NOK     9 mar. 17 mar.
Oslo Bangkok 9 289 NOK     22 feb. 10 mar.
Oslo Bangkok 10 065 NOK     15 jan. 12 feb.
Oslo Bangkok 11 059 NOK     4 jan. 21 jan.
Oslo Bangkok 11 308 NOK     17 feb. 3 mar.

Billige fly til Bangkok

Karta över Bangkok

Header
Subject
Body
Footer