Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

John F. Kennedy International Airport (JFK)

New York

John F. Kennedy International Airport fikk sitt navn en måned etter mordet på president John F. Kennedy for å hedre hans minne, men kalles som regel bare for JFK. Dette er den viktigste internasjonale flyplassen i USA og den tolvte største flyplassen i verden målt i antall passasjerer. JFK ligger på Long Island, ca. 20 km fra Manhattan, og betjener 48 millioner passasjerer i året. Flyplassen har ni terminaler og seks rullebaner.

Her kan du lese mer om John F. Kennedy International Airport. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du ønsker.

Terminaler

JFK har ni terminaler, du tar deg gratis, raskt og enkelt mellom terminalene med hurtigtoget AirTrain.

Tjenester, mat og shopping

På JFK finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, hurtigmatsteder puber og barer. Her er det også muligheter for shopping, med alt fra suvenirer og tax-free til eksklusiv mote og accessoirer.

For deg som ønsker å lese e-post eller surfe på Internett, finnes det trådløst nettverk i alle terminalene, slik at du kan koble til din bærbare pc. Det er gratis å bruke det trådløse nettet. Du finner kiosker med internettilkobling flere steder på flyplassen.

Slapp av i en av JFKs lounger, bestill massasje eller manikyr på XpresSpa (terminal 1, 4, 7) eller Oasis Day Spa i terminal 6, eller søk tilflukt i kapellet i terminal 4.

På flyplassen finner du alle tenkelige tjenester, som minibanker, valutaveksling, postkontor, konferanse- og business-sentre, stellerom, sykestue og bagasjeoppbevaring.

Røyking er ikke tillatt i noen av terminalene. Røyking er kun tillatt utendørs.

Ta seg inn til New York

Vær på vakt mot alle som kommer og tilbyr transport fra flyplassen eller som vil hjelpe deg med bagasjen. Gå heller til Ground Transportation Information, som finnes i alle ankomsthaller. Der får du informasjon og hjelp til å bestille minibusser som deles med andre passasjerer, samt limousiner og bussreiser. Fra JFK tar du deg inn til New York med taxi, tog, buss eller forhåndsbestilt minibuss.

Taxi: Det er taxiholdeplasser utenfor alle terminalene. For din egen sikkerhets skyld, bruk kun de offisielle, gule New York-taxiene. Følg skilting til Taxi Dispatch Booth. Der blir du tildelt første tilgjengelige taxi av uniformert personell. Turen tar ca. 40-60 minutter.

Tog: Med hurtigtoget AirTrain tar du deg ikke bare til andre terminaler, men også til togstasjonen for videre reise, og til New Yorks t-bane.

Buss: Flere busselskaper stopper ved JFK. Et av dem er New York Airport Express Bus Service, som går fra alle terminaler til Manhattan omtrent hvert 20. til 30. minutt.

Forhåndsbestilt minibuss: Gjennom Super Shuttle Manhattan (blant andre) kan du bestille plass i en minibuss som deles med andre passasjerer som skal i samme retning. Minibussen tar deg bekvemt fra dør til dør. Oppsøk Ground Transportation Information, som finnes i alle ankomsthaller, for mer informasjon og bestilling.

For mer informasjon, besøk John F. Kennedy International Airports offisielle nettside.

Fly

Bestill fly til JFK direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

Det fins mange hoteller å velge mellom i nærheten av JFK, og mange flere i New York. Du bestiller hotell enklest her på Supersaver.no. Vi tilbyr 300 000 hoteller verden over i alle prisklasser.

Leiebil

På JFK finner du alle de store leiebilkjedene – Hertz, Avis, Enterprise, Budget m.fl. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Billige fly til New York

Header
Subject
Body
Footer