Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Charles de Gaulle International Airport (CDG)

Paris

Charles de Gaulle International Airport ligger 23 km utenfor Paris og er Europas nest mest trafikkerte flylass med rundt 60 millioner passasjerer i året. Charles de Gaulle ble åpnet i 1974 og har i dag tre terminaler og fire rullebaner. Flyplassen trafikkeres av 130 flyselskaper, som flyr til destinasjoner over hele verden.

Her kan du lese mer om Charles de Gaulle International Airport. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du ønsker.

Terminaler

Charles de Gaulle har tre terminaler, og terminal 2 består igjen av seks haller, Hall 2A – 2F. Terminal 2 er svært stor med lange avstander, og kan virke forvirrende. Sørg derfor å komme i god tid før avgang. Mellom terminalene kan du reise gratis med det automatiske CDGVAL-toget.

Tjenester, mat og shopping

På Charles de Gaulle finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, hurtigmatsteder og barer. Her er det også fantastiske shoppingmuligheter, med alt fra suvenirer og tax-free til designermote og accessoirer.

For deg som ønsker å lese e-post eller surfe på Internet, finnes det både kiosker med internettilkobling og internettkafeer. Dessuten er det trådløst Internet i alle terminalene.

Slapp av i noen av Charles de Gaulles lounger, få en massasje eller skjønnhetsbehandling i terminal 2, eller søk tilflukt i noen av kapellene som er åpne for folk fra alle religioner.

På flyplassen finner du alle tenkelige tjenester, som apotek, minibanker, vekslingskontor, sykestue, business-sentre, postkontor, dusjer, stellerom, lekeplasser, spillehall og frisør. Av sikkerhetsmessige årsaker finnes det ingen oppbevaringsbokser eller bagasjeoppbevaring.

Ta seg inn til Paris

Fra Charles de Gaulle tar du deg inn til Paris med taxi, tog eller buss.

Taxi: Det er taxiholdeplasser utenfor alle terminalene, og turen inn til Paris sentrum tar fra en halv til en drøy time, avhengig av trafikken.

Tog: RER hurtigtog, linje B, går til Gare du Nord i Paris sentrum hvert 10. til 15. minutt, og turen tar ca. 30 minutter. Fra togstasjonene i Paris kan du komme deg videre til metroen. Du kan også reise med hurtigtoget TGV fra togstasjonen i terminal 2. For å finne frem til stasjonen for TGV og RER, følg skiltene med "Paris by train" / "Paris par le train".

Buss: Det finnes flere bussalternativer, f.eks. Roissybus, som tar deg Paris sentrum på ca. 45 minutter og går fra alle tre terminalene hvert 15. til 20. minutt. Et annet alternativ er Air France-busser som går hver halvtime.

For mer informasjon, besøk Charles de Gaulle International Airports offisielle nettside.

Fly

Bestill fly til Charles de Gaulle direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

Det finnes mange hoteller å velge mellom, både nær Charles de Gaulle og i Paris. Du bestiller hotell enklest her på Supersaver.no. Vi tilbyr 300 000 hoteller verden over i alle prisklasser.

Leiebil

På Charles de Gaulle finner du alle de store leiebilkjedene – Hertz, Avis, Europcar, Budget m.fl. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Paris 985 NOK     18 feb. 22 feb.
Oslo Paris 1 169 NOK     24 feb. 24 feb.
Oslo Paris 1 779 NOK     24 feb. 24 feb.
Oslo Paris 2 308 NOK     18 feb. 22 feb.
Oslo Paris 2 501 NOK     21 feb. 25 feb.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen Paris 2 064 NOK     15 feb. 18 feb.
Bergen Paris 2 519 NOK     14 feb. 19 feb.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Paris 1 732 NOK     24 mar. 27 mar.

Billige fly til Paris

Header
Subject
Body
Footer